Ben çok güzel ve kültürlüyüm fakat sevgilim fakir tipsiz ve lise mezunu ondan çok soğudum sizce ayrılmalı mıyım?

Öncelikle yargılayacak veya kötü laflar edicek arkadaşlar fikirlerini kendilerine saklasın adam gibi yorumlara ihtiyacım var.

18 yaşındayım lise sona gidiyorum allah için güzel kızım hem yüzüm hemde fiziğim çok güzel sokakta her yürüyüşümde abartısız en az 1 kişi mutlaka arabayla takip edip tanışmak istiyor eve bırakmayı teklif ediyor falan.
Öyle açık saçık giyinen biri de değilim bu arada.

Bunların dışında Tm öğrencisiyim bu sene üniversiteye gidicem üstelik derslerim de iyi İstanbul da %100 burslu hukuk fakültesini tutturucam 420 puana falan.
Ailem de gayet iyi ve modern babam mali müşavir ayda yaklaşık 10.000 tl gelirimiz var kardeşimle ben koleje gidiyoruz. Beylikdüzünün en lüks sitelerinden birinde oturuyoruz
Koyu atatürkçü bir aileyiz ve batılıyız babam bursalı.

Sevgilim ise 20 yaşında lise mezunu üniversiteye gitmek yerine babasının çalıştığı ayakkabı fabrikasında çalışmayı seçmiş aylık 2000 tl maaşı var söylediğine göre. Babasının aldığı maaş da çok fazla değil sanırım en fazla 4-5 bindir.
Üstelik bunlar Karslı bir aile ve 5 kardeşler o maaş hiçbirine yetmez yani. Bağcılar denilen İstanbul un en varoş semtlerinden birinde oturuyorlar.
Üstelik sevgilim kıyafetime makyajıma çok karışıyor gerikafalı işte nolucak.

Hadi sevgilim yakışıklı olsa neyse diyip geçicem fakat kendisi 1.95 boyunda iri yapılı göbeklinin biri vücudunda gram kas yok. Yüzü de yakışıklı değil

Bense 170 boyunda 54 kilo uzun bacaklı manken gibi bir kızım karnım dümdüz üstelik hayatımda hiç spora gitmedim. Yemin ederim sevgilimle sevişirken iğreniyorum hiç zevk almıyorum penisi de ufacık zaten 10 cm falandır. O boya nasıl o kadar küçük bilmiyorum.

Kendisi beni çok seviyor sürekli bana pahalı hediyeler alıyor doğum günümde de beni gece kulübüne götürecek annem sonunda izin verdi.
Zaten o yüzden çıkıyorum onla. Eğer ayrılırsam annem asla başka biriyle kulübe gitmeme izin vermez

Sizce ayrılmalıyım di mi ben daha iyi erkeklere layığım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya inanmayanlar için şuraya fotoğraf koymayı çok isterdim fakat xperim yetmiyor inanmayan arkadaşlar özelden bana yazsın istedikleri fotoğrafı yollarım böylece inanırlar bana
Ben çok güzel ve kültürlüyüm fakat sevgilim fakir tipsiz ve lise mezunu ondan çok soğudum sizce ayrılmalı mıyım?
Cevapla