Arkadaşlar evlenmeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle dört dörtlük olsun istiyorum ama nasıl doğru düzgün birini bulabilirim ya da durup kaderimin açılmasını mı beklemeliyim yaş 25
1 ay
Dört dörtlük ile evlenirsin den dört dörtlük değilsen babaevine dönersin. Dört dörtlük isteme seni mutlu edecek merhametli saf kalpli adam olanla evlen. Evlilik sevgililik gibi değildir hoşuna gitmedi ayrılalım olmuyor. Boşanmak ayrı dert. Boşanıp babaevine gitmek apayrı dert
Sadece bekleyerek bulunmuyor, sadece arayarak da bulunmuyor. İkisi birlikte oluyor. Kendini geliştirip, doğru ortamlara girip, insan tanıyorsun. Ama seçerken acele etmiyorsun. Her geleni “doğru kişi” yapmaya çalışmıyorsun.
Öğretmenim ortamlarım iyi de ne bileyim içimin ısınıcağı kişiyi bulamadm
Düzgün dediğin topluma uygun biri demek istedin çünkü maalesef böyle bir insan yok gerçek hayatta. İnsanlar hata yaparlar. Tekrar tekrar yaparlar vee bu döngü devam eder durur. Uyumlanan ya da uyumlu insan lazım :)
Öyle kesinlikle merhametli erkekte yok çok çabuk vazgeçiyolar sorumluluk almıyolar bilmiyorum korkuyorum
Evlilik konusu tam kalpten geçen bir dilek gibi, seni çok iyi anladım 🥺💖 25 de bu arada gayet ideal yaş, hiç geç falan değil, sakin ol 😌✨
Sadece kaderi beklemek tek başına çözüm değil, kader dediğin şey biraz da sen adım attıkça şekilleniyor. Sosyal çevreni genişlet, hobiler, kurslar, etkinlikler, güvenilir arkadaşların tanıştırmaları falan baya işe yarar. Ailelerin değerleri, hayata bakışı, karakter uyumu, sorumluluk alabilmesi çok önemli 💍
Dört dörtlük insan yok ama sana dört dörtlük hissettiren, huzur veren biri var 😉 Peki sen nasıl bir eş hayal ediyorsun, ilk üç özelliği ne olurdu? 💫
Cevap
19Cevap
İstediğin gibi birisi olana kadar arayışı sürdür.
Yorucu yaa
Yoruyor ama başka alternatifimiz yok
Öyle inşallah hayırlı insanlar çıkar karşımıza
İnşallah
Belli bir yaşa kadar kırmadığınız fındık kalmasın Ondan sonra doğru düzgün biri olsun dört dörtlük olsun Hadi ordan.. dört dörtlük olsunmuş Sen ne vaat ediyorsun altından mı seninki ml
Aptall sen kaç kişiyi s.. bilememde öyle biri değilim kul hakkına girme
Kısmetse seni s********
Evet öyle biri değilsin külahıma anlat
Ana bacı karıştırma Seni var ya öyle bir bulur s****** ki Yazdığın yazılara pişman ederim seni
Habahaha ben de dört dörtlük istiyorum ama her istenilen olmuyor 30 yaştan selamlar
Yaa allah korkusu olan biri olsa ona bile okeyim
25 yaşında oğluma hamileydim ben. Evlenene kadar her şey muazzam. Evleniyosun gene muazzam. Çocuğun oluyo o muazzamlıktan eser kalmıyo
Hadii yaa zor mu 🥹
Zor değil ama eskisi gibi güllük gülistanlıkta değil
Yaa evlilik cidden zor ama annem babam diyo hayattayken görelim yalnızlık kötü bunlar böyle diyince evleneyim diyorum ama çok zor diyorlar korkuyorum
Zor değil gerçekten sevdiğin kişiyle evlrniyosun sonuçta. Ama evlenince noluyo eve geliyo elinde çiçekle iki dk çocuğunu öpüyo hamile eşiyle hiç ilgilenmiyo ve dönüp totosunu uyuyo. Evdeki yardımcı benden çok görüyo valla eşimi
Yaa işte her erkek bir değil maalesef
Amaan
Niyetine girdiysen o iş olur ama dort dortluk arama bence
Dörtdörtlükten kastım allah korkusu olan biri bu yoksa hiçbir yoktur
Ben bunu çözdüm dini gerçekten bütün olan bir insan yanlış yapar tabii ama daha tutarlı olur merhameti olur kadına bu çok fazla önceliğim
Öyle valla kulun kula yaptığı kabul olurr dua eder misin bana 🥹💐
Tam senlik istersen tanıştırabikirim sizi
Önce ne istediğini, hangi değerlerden vazgeçemeyeceğini ve nasıl bir aile hayatı hayal ettiğini netleştirmen lazım
Sen doğru düzgün bi kız san senin gibi birisi çıkar karşına
4/4 biri yok teyze.
Tamam ablam
İş bulursam alırım seni merak etme
Ben öğretmenin ona göre iş bul gell
Mühendis yakışır ablama🙃
Oo mük mükkahyds
İşe girersem alcam seni merak etme hdndn
Tamam daaahdahhss
Dört dörtlük bulursan banada söyle
Zamanı gelince bulursun
Zamana bırakalım ozmn
Bırak gitsinn
Buradan
Buradaki erkekler sapık geliyor
Bulma ihtimaliniz az
Niye
"dört dörtlük olsun istiyorum "
Yani iyi allah korkusu orada öyle belirtimde önceliğim bu
Bak bunu da anlamam Allah korkusu nedir? Yeterli mi?
Bizim bir çocuk var 145 boylarında esmer kambur fakir. Allah dedin mi titrer. Bu olur mu?
Izlenimlerime göre bir adam az yakışıklı ( az bak) ve zenginse kadınlar için dört dörtlüktur
Esra Erol'da
Haah geçen gelen çocuk vardı samet olabilir
Evett günah üzüldüm adama kimlerle sınandı
Evlenme
Kader gelecektir
Düzgün birini arama
Her yerde insan var ama düzgün yok
Öyle biri yok
Ben de arıyorum
Nasip kısmet
Zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?