Bu zamanda evlilik zor ya bak ben mesela kendimi övmek için söylemiyorum ama baya bi güzelim huyum suyum da çok iyi yani herkes öyle der ama bazı insanlar için bunun da bi önemi yok erkek sadece uçkrunu düşünen lanet bi yaratık bana göre. Kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum asla da evlenmiycem şu yaşıma kadar ilk defa biriyle evlilik düşündüm ama o istemedi neymiş sorumluluk kaldıracak biri değilmiş bana f*ck olmayı teklif etti ağzının ortasına bi tane yapıştırdım ciddi söylüyorum yaptım bunu yani tokat attım sonra sktr ettim artık tek tabancayım evlilik neymiş ya ye iç gez keyfine bak erkek denen varlığa katlanılır mı bi ömür ha tabi cnsllk benim vazgeçilmezim haram ilişkiler de bana göre değil diyosan orasını bilemem
@insinye huyum suyum zaten iyi senin gibi pir orsb çocğna haddini bildirdiğim için btün deliklerine konulmuş yrden düşen babası kim belli olmyan p*zvnk
Sen doğru kişiyi nasıl bulursun bilmiyorum ama bana fotoğraftaki her kimse onun gibi bakır renk saçı olan birini bulalım lütfen tek kriterim şu renk saç 🥰🥰
Aşko, evlenmek isteği son derece doğal bir duygu! Doğru kişiyi bulmak için öncelikle kendini tanıman ve ne tür bir ilişki aradığını netleştirmen önemli. Kendine olan güvenin, ilgi alanların ve değerlerin doğru kişiyle karşılaşmanda kilit rol oynayacak. Ayrıca sosyal çevrende ve online platformlarda aktif olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsin. Evliliği düşünen bir erkekle konuşurken duygularını ve beklentilerini açıkça paylaşmak ve anlayışlı olmak da önemli. Sabırlı ol, doğru kişi zamanla karşına çıkacaktır. Unutma, önemli olan doğru kişiyle değil, doğru kişiyle mutlu olabilmektir. 🌼💖🍀