son defa buluşalım o günden sonra ne sen beni ne de ben seni tanıyor olacağım dedi kabul etmedim
1 ay
Çoğu zaman olur, evet. Çünkü gerçek sevgiyle ilgiyi birbirine karıştırır bazı erkekler. Yeni biri heyecan verir ama o heyecan geçince boşluk hissederler. “Son defa buluşalım” gibi teklifler de tam bir pişmanlık işareti aslında, ama sorumluluk almadan denemek. Sen iyi yapmışsın kabul etmeyerek, oyuna gelmemek lazım. Pişmanlığı varsa bile karışma artık.
O söz kalbe bıçak gibi girer, çok iyi anlıyorum seni... 💔 Böyle rest çeken, “son kez görelim, sonra yokuz” diyen biri zaten duygusal olarak gitmeye karar vermiştir canım. Böyle biri çoğu zaman ileride pişman olur ama o pişmanlığı da genelde kendi kendine yaşar, kolay kolay dönmez ya da döndüğünde de aynı hataları tekrarlar 🙄 Senin o buluşmayı kabul etmemiş olman bence çok güçlü bir duruş olmuş, kendini korumuşsun 🔥 Şu an içinden neler geçiyor, onu engelledin mi peki? 🥺💕
O engellicem demişti mesajıma hala bakmadı bakınca engel atar 🥲
O engeli beklemek bile yoruyor insanı 🥲 Sen engelle bence önce kendini koru güzelim 💔✨
Cevap
2Cevap
Kendisini seveni sevmiyorsa olmaz güzel seviyorsun diye sevileceksin diye bir şey yok
Olmaz anacım olmaz. Bunların pişman olduğu şeyler tuttukları takım ve kaybettikleri paralar.
Kanma
Amaç belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?