Evlıyım ve bır sure once uzun soluklu calıstıgım ısımden ayrılmak zorunda kaldım ancak esımın aılesı cok uzerıme gelmeye basladı?

İş arıyorum, görüşmelere gidiyorum, uğraşıyorum, edebiyat öğretmeniyim, daha önce atanamadığım için 6 yıl çağrı merkezinde çalıştım. Şu an evlenince şehir değiştirdik, yaşadığımız şehir küçük, başka bir çağrı merkezi işi bulamadım. Açıkçası sektörü de değiştirmek isterim ancak eşimin ailesi her defasında iş bulamadın mı, e girdiğin yerde 3 yıl en az denemen lazım, muhasebe bilgin falan da yok, nasıl iş bulacağız sana, ne yapacağız böyle gibi bir sürü şey söylediler ve söylemeye devam ediyorlar. Çok bunaldığım için bir fabrika eleman arıyordu, görüşme yaptım ama ağırlık falan kaldırtıyorlar, 10 saat minimum çalıştırıyorlar, çalışma şartları ağır, uzun süreli çalışabileceğimi düşünmüyorum. Eşim denemem yönünde ısrarcı, siz olsanız ne yapardınız, daha önce hiç fabrikada çalışmadım.

Evlıyım ve bır sure once uzun soluklu calıstıgım ısımden ayrılmak zorunda kaldım ancak esımın aılesı cok uzerıme gelmeye basladı?