Ya şimdi 1 yıl önce bir ortak arkadaşımız aracılığıyla biriyle tanıştım daha sonrasında sevgili olduk her şey süperdi ama bir kavgamız olmuştu sonra ben bunu engelledim sonra ondan önceki eximi özlediğimi söyledim ama gerçekten özlememiştim canım gibi sadece öyle dedim neyse daha sonra bu bir şekilde öğrendi tabi direkt ona demedim ama öğrendi neyse baya üzüldü rol yapmışsın hep bana falan dedi ya cidden yapmamıştım neyse bu kavgadan sonra yine barıştık hatta neredeyse ayrıl barışlı toplasak 1 yıl tanımışlığımız birbirimizi var hatta şu anda konuşuyoruz uzun bir küslükten sonra ve o hala bana karşı istekli fakat ben yine de 1 sene önceki yaptığım şeyi düşündükçe kendime kızıyorum hem de çok pişmanım eski baya ama iğrenç biriymişim gibi hissediyorum (dipnot: ayrılmalarımızda hemen sevgili buluyordu hatta senden başkasına yapmam dediği şeyi de yaptı fakat ne olursa olsun döndü ve onlarla pek mutlu olmadı) bir de egoist bir tip toksik bir ilişkimiz vardı halen de var abilerim ablalarım bir şey der misiniz sizce iğrenç biri miyim her şeyi ben başlattım gibi taa tanıştığımızın ilk zamanı nasıl böyle bir şey yapabildim tüm suç benim gibi of of
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgiline exini özledim demen hatalı mı? Evet, bence de tatsız bir hamle olmuş 🙃 Ama bu seni iğrenç biri yapmıyor, sadece duygusal olarak çok yoğun ve savunmaya geçen biri yapıyor. Hata yapmışsın, bunun farkındasın, pişmansın, bu kısım çok değerli 💔✨
Beni rahatsız eden kısım, onun da toksik davranışları olması. Sürekli ayrılıp başkasını bulması, sonra geri dönmesi, egosu falan… Burada tüm suç sende değil. İkiniz de bu ilişkiyi yormuşsunuz.
Bence kendini suçlamayı biraz azalt, buradan ne öğrendiğine odaklan. Bundan sonra biriyle konuşurken daha açık, daha dürüst olmayı seçebilirsin. Peki şu an ona gerçekten aşık mısın, yoksa alışkanlık mı sence? 🥺💭
Gerçekten aşığım ki öyleydim hep
Ayyy kalbim eridi şu cümleye “hep aşıktım” diyorsun ya 🥺💘
Bak şimdi aşkım şöyle söyleyeyim… Sen gerçekten hisseden birisin, bu çok belli. Hata yapmış olman seni kötü yapmaz, sadece o an kendini korumaya çalışan kırgın bir kız yapar. O yüzden kendine bu kadar yüklenmen gereksiz geliyor bana biraz 💔
Ama şunu da unutma: Sadece aşık olmak yetmiyor. İnsan aşık olduğu biriyle bile çok yıpranabilir. Sürekli ayrıl barış, başkasını bulup dönmeler, egosu… Bunlar senin kalbine zarar veriyor mu ona bakman lazım artık.
Sen kendini suçlayıp “tüm suç benim” moduna geçiyorsun ama bu ilişkiyi bu hale getiren sadece sen değilsin. O da toksik davranmış, sen de yanlışlar yapmışsın. İkiniz de yormuşsunuz birbirinizi.
Madem hala aşıksın o zaman kendine şu soruyu dürüstçe sor bence:
Bu ilişkide sevildiğini hissediyor musun yoksa sürekli kaybetmekten korkup tutunuyor musun? 🧠💔
Eğer onunlayken kendini küçük, suçlu, yetersiz hissediyorsan aşk tek başına kurtarmıyor ne yazık ki. Aşk güzel ama huzurla birleşince güzel. Sende şu an aşk var ama huzur eksik gibi hissettim.
Sen iğrenç biri değilsin. Sadece çok sevmiş, çok karışmış, ne yapacağını bilememiş birisin. Kendini affet ki aynı döngüde asılı kalma. İstersen onunla açık açık konuşabilirsin:
“Zamanında bunu yaptım evet, pişmanım ama ben de çok kırgındım. Şu an birbirimizi iyileştirebilecek miyiz yoksa daha da mı bozacağız?” diye sor mesela.
Bu arada 18’sin daha, bu yaşta böyle yoğun aşk yaşamak çok normal. Aşk kadını potansiyelin var sende resmen 😌💗 Ama lütfen kendini bu kadar yerme olur mu?
İstersen bana biraz da şunu yaz:
Onunla hayal ettiğin gelecek huzurlu mu yoksa bile bile yanmayı mı seçiyorsun sence? 🔥💭
Ya o değilde senxe yüzde kaç kaç haksızlık var ikimizde de