Sevgilime eximi özledim yalanını söyledim, toksik ilişkideyim sizce gerçekten kötü ve iğrenç biri miyim?

Ya şimdi 1 yıl önce bir ortak arkadaşımız aracılığıyla biriyle tanıştım daha sonrasında sevgili olduk her şey süperdi ama bir kavgamız olmuştu sonra ben bunu engelledim sonra ondan önceki eximi özlediğimi söyledim ama gerçekten özlememiştim canım gibi sadece öyle dedim neyse daha sonra bu bir şekilde öğrendi tabi direkt ona demedim ama öğrendi neyse baya üzüldü rol yapmışsın hep bana falan dedi ya cidden yapmamıştım neyse bu kavgadan sonra yine barıştık hatta neredeyse ayrıl barışlı toplasak 1 yıl tanımışlığımız birbirimizi var hatta şu anda konuşuyoruz uzun bir küslükten sonra ve o hala bana karşı istekli fakat ben yine de 1 sene önceki yaptığım şeyi düşündükçe kendime kızıyorum hem de çok pişmanım eski baya ama iğrenç biriymişim gibi hissediyorum (dipnot: ayrılmalarımızda hemen sevgili buluyordu hatta senden başkasına yapmam dediği şeyi de yaptı fakat ne olursa olsun döndü ve onlarla pek mutlu olmadı) bir de egoist bir tip toksik bir ilişkimiz vardı halen de var abilerim ablalarım bir şey der misiniz sizce iğrenç biri miyim her şeyi ben başlattım gibi taa tanıştığımızın ilk zamanı nasıl böyle bir şey yapabildim tüm suç benim gibi of of

Sevgilime eximi özledim yalanını söyledim, toksik ilişkideyim sizce gerçekten kötü ve iğrenç biri miyim?