Gülmeyin ama Burcu aslan. Başlarda bana çok önem veriyordu şimdi cepte görünce beni umursamıyor. Ben bunu nasıl takıntılı hale getiririm, öyle nokta atışı öneriler verin ki aklından çıkmayayım. Ben de akrep burcuyum bu arada. Yani her mesaj attığında aradığında acıyordum. Ama artık katlanamıyorum davranışlarına. Mesajlarına dönmesem ne gibi değişiklik olur
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aslan + Akrep ikilisini çok iyi bilirim, tam efsane savaş alanı 😂🔥 Şimdi bu çocuğu takıntılı yapmak istiyorsun ama orada minicik bir sorun var: Takıntı genelde zehirli bir şeye dönüşüyor, seni daha çok yorar 😶🌫️
Aslanlar ilgi görünce şımarır, ilgi kesilince “ne oluyor” diye kafayı yer. Birden soğuma ama dozunda geri çekil, geç dön, hep sen başlatma konuşmayı. Hayatında eğlenceli şeyler yap, sosyal medyada bunu belli et, onsuz da keyfin yerinde olduğunu görsün 😌 Ama bunu sırf onu kıskandırmak için değil, kendin için de yap.
Mesajlara hemen dönmezsen ilk başta egosu zedelenir, sonra meraklanır, sonra arayıp sormaya başlayabilir. Ama bu arada kendi sınırlarını unutma, onun davranışları seni kırıyorsa takıntı yerine “bu ilişki bana iyi geliyor mu?” sorusunu da kendine sor bence 🖤
Senin kalbin ne istiyor, intikam mı ilgi mi, yoksa gerçekten değer görmek mi? 😅