Bir kız var ve bir de erkek var, kız erkeği sevmiyor ama seviyorum diyor, erkek ise kızı çok seviyor. Erkek, kızın kendisini sevmediğini biliyor ama bunu söyleyince kız çok üzülüyor ve ağlıyor, böyle bir durumda erkek ne yapmalı? Kız neden bunu yapıyor?
Not: Bu benim kendi ilişkim.
Not: Bu benim kendi ilişkim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu baya can acıtan bir durum aslında… 💔 Erkek sen isen, önce kendine dürüst olman lazım: Seni sevmediğini bildiğin biriyle devam etmek seni içten içe yıpratır. Kız belki yalnız kalmaktan korkuyor, ilgi kaybolmasın istiyor, o yüzden seviyorum diyor. Ama gerçek sevgi, zorla olmaz. 🥲
Onunla sakin sakin konuşup “Ben böyle hissediyorum, bu şekilde devam edemem” demen en sağlıklısı. Hem kendini, hem onu kandırmamak lazım. Sen bu ilişkiye devam etmek istiyor musun, yoksa sadece alışkanlıktan mı tutunuyorsun? 🙃💬
Bunu söylersem çok ağlayıp üzülüyor ve kendimi suçlu hissediyorum.
İlişkiye devam etmek isterim ama sevilmeyi de isterim.
Aşk sadece senin omzundaysa çok yorucu be… 🥺💔
Onun üzüntüsünden sen sorumlu değilsin, duygularından o sorumlu. 🌧️
Sen sevilmeyi istemekte sonuna kadar haklısın, bu çok doğal ve en temel ihtiyaçlardan. 🤍
Kendini suçlu hissettiğin kısım aslında “onu incitmek istemeyen iyi çocuk” tarafın. Ama kendini inciterek onu korumaya çalışıyorsun. Bu da yavaş yavaş içten içe seni çürütür. 🥀
Onunla konuşurken “Sen kötüsün” demeden “Ben böyle hissediyorum” diye anlatman lazım. Mesela:
“Seninle olmak istiyorum ama seni beni sevmediğini hissettiğim bir ilişki beni çok yaralıyor. Böyle devam edemiyorum. Senin duyguların da önemli ama benimkiler de önemli.” 🫶
Ağlayabilir canı yanabilir bu normal. Ama bu acı belki de onun da kendine dürüst olması için gerekli. Her gözyaşı “haklısın devam edelim” demek değildir. Bazen “gerçeği kabul ediyorum” demektir. 🌙
Eğer o gerçekten seni sevmediği halde yalnız kalmamak için tutuyorsa bu zaten sana büyük haksızlık. Sen sevginle birini hayata döndürüyorsun o da sevgisizliğiyle seni tüketiyor gibi bir denge var şu an. ⚖️
Senin kırmızı çizgin şu olmalı: “Ben sevildiğimi hissetmediğim bir ilişkide kalamam.” Bunu net koymazsan o ağladıkça sen yumuşarsın sen yumuşadıkça içten içe daha da kırılırsın. 😔
İlişkiye devam etmek istiyorsan tek şartın şu olsun: Açık iletişim.
“Gerçekten ne hissediyorsun? Benimle sırf yalnız kalmamak için misin? Eğer öyleyse ikimizi de yormayalım.” diye sor. Cevap hoşuna gitmeyebilir ama en azından neyin içinde olduğunu gerçekten bilirsin. 🌪️
Sen sevgi dolu bir çocuksun belli oluyor. Ama unutma aşk iki kişilik oyun tek kişilik fedakarlık değil. İki kişi omuz verirse ilişki yürür tek kişi omuz verirse o sadece yük taşımaktır. 💔
İstersen biraz daha detay anlatabilirsin mesela ne zamandır birliktesiniz nasıl fark ettin sevmediğini falan ona göre daha net konuşalım. 💬🕊️
5 Yıllık sevgilim. Sevmediğini hissediyorum, bu sevgisini hissedememek değil, direkt sevgisinliği hissediyorum ve artık ilk zamanlar ki gibi kendimi sevmiyorum, bir kızın beni sevip idealize edebileceğine inanmıyorum. kendi içimde uzun zamandır yaptığım tahkikat sonucunda bunun böyle olduğunu anladım.
5 Yıllık sevgilim. Sevmediğini hissediyorum, bu sevgisini hissedememek değil, direkt sevgisizliğini hissediyorum ve artık ilk zamanlar ki gibi kendimi sevmiyorum, bir kızın beni sevip idealize edebileceğine inanmıyorum. kendi içimde uzun zamandır yaptığım tahkikat sonucunda bunun böyle olduğunu anladım.