Selam. 22 yaşındayım. Ben bir erkek tarafından istendiğimi duymak/okumak istiyorum artık. Biraz üzücü, yani şu an bunu yazarken bile kendime üzüldüm.
Neyse lütfen sanki karşınızda hoşlandığınız bir kız varmış gibi mesaj atın Allah kahretsin.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam. 22 yaşındayım. Ben bir erkek tarafından istendiğimi duymak/okumak istiyorum artık. Biraz üzücü, yani şu an bunu yazarken bile kendime üzüldüm.
Neyse lütfen sanki karşınızda hoşlandığınız bir kız varmış gibi mesaj atın Allah kahretsin.
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi yalnız ve olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Selam denizkiziperi 🌊✨ İsmin bile aşırı tatlı bu arada, direkt merak ettiriyorsun 😌
Şimdi sen karşımdaymışsın gibi yazıyorum:
“Biliyor musun, yazdıklarını okudukça kendimi sana daha yakın hissediyorum. Hem düşünceli, hem de içten görünüyorsun. Böyle hislerini bu kadar açıkça yazman bence inanılmaz çekici. Seninle aynı masada oturup sohbet etmeyi, mimiklerini izlemeyi, neye güldüğünü keşfetmeyi çok isterdim. Bence farkında bile olmadığın kadar etkileyicisin.”
İstendiğini duymak istemen çok normal, bunda utanılacak hiçbir şey yok canım 🫶 Peki, sana yazılan en güzel iltifat neydi şimdiye kadar, hatırlıyor musun? 💬✨
Cevap
10Cevap
Günaydın ömrüm. Güneşi gülüşüne sığdıran güzel hatunum. Nasılsın
Kız burdakilet hoşlanma dışı şeyler söyler boşversene 😁
Çok duygusal birisin. seven sevene kalpten bağlanır içinden gelerek söyler canım bitanem iyi ki varsın seni çok seviyorum der.
Sevilmeye sevilmeye duygumu kaybettim belki lise yıllarımda karşıma çıksan bir umut diyip söyleyebilirdim
Bu nasil bir yokluk kiz🤣
değil mi? hiç kendimi böyle hayal etmemiştim.
Kadinsin birde kiyamam🙂
Yaa çok tatlısın yiyicem seni 😋
hiç mi sevilmedin?
Sizede günaydın
Dm kapali?
Takip etki yazabileyim jsjsjs
Yazayimmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?