Aşk İlişkileri Burada birinden hoşlanıyorum sizce bana yazarmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Egolu tipe benziyor ama yazarmı? Burada birinden hoşlanıyorum sizce bana yazarmı? Cevap Yaz 40 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u NeveaşıkbiriFenomen Takip Et Master Yaş: 19 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Biz ne egoluları ayağımıza getirdik o mu gelmeyecek. Güçlüsün sen asla güçsüz zayıf durma. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,8b cevap paylaştı. Bu zamana kadar yazmadıysa, daha da yazmaz. Hoşlandığınla kalırsın. 0 0 Yorumla
redragon91 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yazar neden yazmasın keşke açık sorsaydın profilini 0 0 Yorumla
mhmtk1990 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Yazmaz, armut piş ağzıma düş istiyorsun, ya av ol ya da avcı 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Karakterine bağlı. Denemeden bilemezsin pek. 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. egoyu yenecek en iyi şey zekadır. zeki isen yazar. 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Bekleme ilk adımı atacak diye harekete geç bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kız görüşlerde azcık belli et gelir 😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ediyorum ama yazacak hali yok gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence sen bu işi beceremiyorsun. Yorumla
mgy1986 Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. yazar neden yazmasın. muhabbetin var mı? 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. E sende Dikkatini çek 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sana yazar, yazmazsa şair 0 0 Yorumla
salvatore_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Yazar çoğu abaza 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Biz ne egoluları ayağımıza getirdik o mu gelmeyecek. Güçlüsün sen asla güçsüz zayıf durma.
Bu zamana kadar yazmadıysa, daha da yazmaz. Hoşlandığınla kalırsın.
Yazar neden yazmasın keşke açık sorsaydın profilini
Yazmaz, armut piş ağzıma düş istiyorsun, ya av ol ya da avcı
Karakterine bağlı. Denemeden bilemezsin pek.
egoyu yenecek en iyi şey zekadır. zeki isen yazar.
Bekleme ilk adımı atacak diye harekete geç bence.
Yaz gitsin, ne kaybedeceksin...
Kız görüşlerde azcık belli et gelir 😂😂
Ediyorum ama yazacak hali yok gibi
Bence sen bu işi beceremiyorsun.
sen yaz bence bekleme..
yazar neden yazmasın. muhabbetin var mı?
E sende Dikkatini çek
Sana yazar, yazmazsa şair
Abazaysa yazar.
Yazarım
Yazar çoğu abaza
Yazmaz
yazdırmak kadının elindedir
He yazar.
Sen yaz.