Abaza değil sanırım yorumlarından belli ediyor ama güvenemiyorum da sizce yazmalı mıyım
2 ay
Abaza değil sanırım yorumlarından belli ediyor ama güvenemiyorum da sizce yazmalı mıyım
Bence hoşlanıyorsan yazmak ayıp ya da yanlış değil ama kendini de hemen tamamen açma. İlk adımı atarsın, verdiği enerjiye, üslubuna ve devamlılığına bakarsın. Yorumlarda düzgün görünmek başka, gerçekten düzgün olmak başka. O yüzden hevesle değil, biraz akılla ilerlemek daha doğru. İçine tam sinmeyen birine fazla yatırım yapma. İnsan bazen hisleriyle değil, gördüğü istikrarla güvenir.
Çok güzel rol yapıyorlar, seni istediğine inandırma konusunda ustalar, gözü açık ol. E devletten adli sicil kaydı ve bekar olduğunu belirten evrakları iste
Yazmakla bir şey kaybetmezsiniz ki biraz konuşunca o kendini belli eder zaten , on yargılı olmaktansa yaşayarak tecrübe etmek daha mantıklı olur
Belli ki gönlün kaymış ama kafan karışık 🙈 Böyle durumlarda en güvenlisi, çok nötr ve sakin bir giriş yapmak bence. Mesela bir yorumuna cevap ver, sohbeti oradan aç, direkt flört moduna girme 😊 Zaten tavrı hoşuna gidiyorsa, muhtemelen normal bir mesaja da saygılı davranır. İçine en çok sinen ilk adım ne olurdu, düşündün mü? 💬
Cevap
69Cevap
Buradan aşk olmaz.
Yaz gitsin yorumlardan anlaşılmaz o yorumlarda edepli karakterli takılan çok gizliden neler yapıyor onu bilmek lazım ksmsjsjs
Sorularıma gizliden gelip saydıran çok erkek var... açıktan yorum yaparken edepli takılıyordur
Never meet your idol demişler. Sen ondan hoşlandığına emin misin? Yan yana dizilmiş harflere bakıp birinden hoşlanabiliyor musun?
burada abaza olmayan mı varmış? tanışmak isterim enişteyle 2 muhabbet ederiz arada karı kız muhabbeti harici.
Yazabilirsiniz. Duygularını dile getir içinde kalmasın başkası senden önce davranır sa üzülür sün olmaz ise de çok takma
Yaz sarmazsa muhabbeti salar geçersin sonuçta anonim ortam ne olacak
Aklında kalmasın yaz nüfusuna almayacaksın sonucta
Burdan aska inanan biri cidden varsa cok komik
Yaz gitsin. Konuş bakalım, konuştukça tanırsın.
Tanıdıkça ya seversin ya da sogursun.
Yaz bir şey olmaz. Seviyorsan söyle olursa miss olmaz ise çay içersin çokta möhim dğeil.
Yüksek libidolı isnanları abaza diye genellemeyğniz
Yaz tabi
Hiç bir şey olmasa bile insanlar hakkında bir tecrüben daha olur
Zaten bi 30 dk konuşsanız abaza olup olmadığını anlarsın, yaz gitsin.
Yazınca otomatik nikah olmuyo beğenmezsen yine konuşmazsın
Birisine karşı öyle hissettim yazdım malın teki çıktı çokta güvenme buradaki yorumlara
Herkes öyle değil ki 😊
Yazabilirsin , sapık değilse zaten anlayışla karşılar ya da reddeder en fazla sende içsel olarak rahatlarsın olmazsada olmaz.
Benden hoşlanıyosan yaz, başkasından hoşlanıyosan unutmayı bekle.
Yaz burada iyi insanlar var şans işi
Yazma seni hafif sanar
Yazabilirsiniz
Yazz tanışma fırsatı ver kendine
Yazma istemiyorsan
Beklediğin gibi çıkmayabilir ama yaz bence.
Nasıl becerdin hoslanmayi
Şansını dene hayat korkakları affetmez
Yaz gitsin ne kaybedersin ki
Yazarsan güncelle soruyu hemen merak ettim.
Git yaz biliyorum o kişi benim
Yaz sonunda ölüm yok yaa
Ona yazın dokuza yazın size kalmış
Yazma boş ver
kıskandım :) nerdensin
hayat cesurları ödüllendirir
Şansını mutlaka dene ölümlü dünya
Zamanla tanırsın olumsuz düşünme
Yaz istersen denemekten zarar çıkmaz
🤔
Yaz içinde kalcağına söyle gitsin hayat kısa bacım
Nickinin baş harfi ne
Yaz en azından tanışırsın
Benim sevgilime yazmada kime yazarsan yaz
Abaza değilse söyle , içinde ukde kalmasın.
Yaz bence 👍
ılkkezmı hoslandın bırınden?
Umarım dediğin gibi biridir
Yazma abaza burdakiler
Buradan sağlam pabuc çıkmaz kendimden biliyorum
Aklında kalacaksa yaz
Dene bence
yazdın mı?
Yaz.
Yaz kuşum
Yaz tabi
Yazmamalısın