Ciddi ilişki adı altında 3-4 sene oyalayıp evlenmeyen insanlar varken ciddi ilişki diye bir kavram var mıdır? Beğenen ve isteyen 6 ay 1 yıl hadi max 2 yıl içinde evlenir
1 ay
Ciddi ilişki adı altında 3-4 sene oyalayıp evlenmeyen insanlar varken ciddi ilişki diye bir kavram var mıdır? Beğenen ve isteyen 6 ay 1 yıl hadi max 2 yıl içinde evlenir
Yani uzatmak mantıksız zaten. Uzuyorsa bir terslik var. Oyalamakta olabilir durumu olmamamakta olabilir. O yüzden sıkıntı bu işler. Ülkenin ekonomik durumu herkesi etkiledi. İnsanlar normal yaşantılarına para yetiştiremezken bu işlere hiç yetişemiyorlar. 1997 model araba kullanan insanlar var hala. O yüzden ciddi ilişki denince akla ilk gelen para oluyor.
Fakir ulkeler de evleniyor 2 ekmegi bolusuyolar
Keşke senin gibi düşünse herkes.
Allahlari para oldugu icin insanlarin dusunmezler...
Valla helal olsun sana. Değerin bilinir umarım.
Ciddi ilişki kesinlikle var ama herkesin ciddi tanımı aynı değil işte sorun orada 😔 Bazısı gerçekten evliliğe hazır değil, bazısı da hazırmış gibi davranıp karşısındakini oyalıyor. Yıllar vermek çok ağır bir emek, boşa gidince insanın canı yanıyor, seni anlıyorum 💔
Bence konu süre değil, niyet ve eylem. Net konuşan, plan yapan, adım atan insan zaten belli ediyor. 3-4 yıl geçip hâlâ “bakalım, kısmet” diyorsa orada durup kendini sorgulaman değil, onu sorgulaman lazım. Senin kafanda ideal süre ne peki, kaç yıl sonra evlilik konuşulmalı sence? 💍✨
Cevap
8Cevap
Yalan hepsi,
İğrenç bir şey. Kimse uzatmasın ilişkiyi sonu hep hüsran ve giden zamana yazık oluyor
En kotu su de ciddi iliski diye kizlar ya da iyi huylu erkekler kaniyor bu insanlara
Mağdurlardan biri de benim maalesef 😕🥺
Allahtan korksun ne diyim
Korkuyordu... Ben korktuğunu sanıyordum.
Bu kadar evlenen oldığuna göre demek ki ciddi ilişki var. Oyalayanları da Allah bildiği gibi yapsın diyelim
Millet aç aç neyle evlenecek sosyal medyada görüyoruz en azından istenen mehir leri
Adi ustunde sosyal medya gercekte oyle bir insanla hic tanistinmi
O insanlardan uzak dur O zaman cunku butun kadinlar ayni degil ben mesela mehir istemiyorum
Ben bugüne kadar hep ciddi sevdim ama her defasında aldatıldım
Sebebi neydi ozel degilse
Vallahi var diyenler var ben çok yabancıı konuya
Iste ne kadar ciddi olabilir mesela yuzuk yoksa
Buluşmalarda hiç gülmüyorlardır veya takım elbise tuvalet falan giyip buluşuyorlardır herhalde ne bileyim çok oldu benim kejcjeld
ciddi ilişki var ama ciddi ilişki isteyen kız yok
Sen yakisiklisin sen bile boyle diyosan Allahtan korksunlar..
Teşekkür ederim ama kızlar tuhaf
Para yemek icin yaklasan hemcimsim cok maalesef
Doğru bak bu
Aynen bende öyle düşünüyorum
Kişilere göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?