Kadınlar geç anlar. Eğer sizi sevdiğini düşünüyorsanız ancak o evlendikten sonra döner. Çoğu insan bunu yaşıyor
1 ay
aslında bir bakıma öyle çünkü sevdiği kişiyle evlenmeyip onu beğenen birisiyle evlenen kadın çok. artık biyolojik saatinden midir nedir ya da sevdiği adamın onu sevmemesi mi bıkkınlık yaratıyor bilemeyiz ama sonradan pişman olanı, 10 yıllık evliliğini bırakıp ilk aşkına doneni bile gördüm ben
Kadınlar sevgili olduklari zaman aklı başka calisiyoro hicbirseyi. Farkında olmuyor Sevgiliyken insan kendisini bulutlar üstünde hissediyor etrafındaki erkekleri pek takmiyor sonuç pismanlik
Bro aynı bu şekilde başıma gelirse napmaliyim o kariyi kabul etmeli miyim
Sapliktan iyidir diyosun hee : ))
Aynen öyle ama keşke değerimizi baştan bilse. keşke böyle kötü şeyler yasanmadan
Evlenmiş kadına bakarmıyım ben zavallı mıyım ucuz olmam o kadar evleniyor kadın boşanıyor sana geliyor mutlusun yani 🤣 beni seçmiyen birini ölsün gebersin umurum da olmaz 🙄 gurur iyidir kullanılmış mal hayatım da sevemedim Ne olursa olsun
Orasını bilemem artık ama geç anlıyorlar
Bu iş çocuk oyunu değil geç anlaması beni ilgilendirmiyor bu ülkede bana bir kadının doğru yaptığı bir şey gösterebilir misin 🙄
Bence kadın-erkek farkı değil bu, çoğu insan kimin gerçekten “evi” gibi hissettirdiğini geç anlıyor 😅 Kalp bazen geç düşüyor, konfor, alışkanlık, ego derken gerçek duygular bastırılabiliyor.
Ama herkes evlenince fark etmiyor, genelleme sert olmuş biraz 🙈 Sen bunu kendi yaşadığın bir durumdan mı çıkardın, yoksa çevrenden çok mu gördün? 💭🧡
Cevap
0Cevap
Öyle bir şey yok dünyada belki milyonlarca evli var hepsinin böyle olması mümkün mü
Var nasıl yok. Sevgiliyken insan kendisini bulutlar üstünde hissediyor etrafındaki erkekleri pek takmiyor sonuç pismanlik
Hepsinin öyle olması mümkün mü diyorum ben de kimse yok öyle olan demiyorum
Hepsi değil ama çoğu öyle
Soruyu anlamaya beynim yetmedi ne demek istiyorun ya
Tercüme et bizlere anlamıyoruz seni
Mesela sen birini seviyorsun ama onu hiç fark etmiyorsun tinlamiyorsun ama. Ama sen evlendikten sonra onu sevdigini anliyorsun
Anladın mı?
Yok yaaw yok öyle bir şey
Var nasıl yok. Sevgiliyken insan kendisini bulutlar üstünde hissediyor etrafındaki erkekleri pek takmiyor sonuç pismanlik
Dediğimi kabuk etmeyeceksen nedrn soruyorsun cevsbı zaten biliyorsun o zaman
Neden yok öyle bir şey
Niye olsun
Yahu aklı 5 karış havada oluyor kadınlarin. Bir kadının sevgilisi varken onu sevmese bile sevdiğini saniyor
Hahajajskdjpd öf seninle tartışamam aynen senin dediğindeeenn
: )) neyse öyle olsun
Evlendikten sonra çoğu şey değişiyor ya ondan sonra düşünce net oturuyor
Ama bu kesin bir şey gerçekten evlenince dönen çok var
Mesela sevgilisi varken insan ona kapılıyor dimi onu sevdiğini saniyor
Kendini böyle mi teselli ediyorsun dff kadın sevmiyorsa sevmiyodur dediğin şey kıymetini anlamak o da evliliğinde mutsuz, sorunlar olursa her insan yaşar hata yaptım gibisinden.
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?