Ayrılma aşamasında olduğum eşimin yaptıklarını yazcam bu adam düzelir mi söyleyin?

Böyle biri adam olur mu, ne olur bana yardım edin. Normal mi. Her erkek böyle midir yoksa bunda mı anormallik var

Arkadaşlarının sevgililerini TikTok'tan ekliyordu.

Hele usta geldiğinde ya da usta çağırmak gerektiğinde ustalarla ben ilgileniyordum. Yani evle sadece ben ilgileniyordum.

Faturaları ben ödüyordum, bütün alışverişleri sadece ben yapıyordum. Bir şeyi eksik aldığımda azarlıyordu.

Bütün hastane işlerimde, acillik olduğum zamanlarda bile tek başıma gidiyordum. Gelmek yerine PUBG oynamayı tercih ediyordu.

Cezalandırmak istediği zaman bana aldığı hediyeleri, kolyeyi vs. geri alıyordu.

PUBG oynamak için benim telefonumu aldı ve ben bu süre telefonsuz kaldım, sonra tuşlu telefon kullandım.

Boş keseden gebelik yaşadığımda aldırmak için annemle gittim, onda da beni yalnız bıraktı. Ben boş keseyi aldırırken o uyuyormuş.

Kanser hastası babasının son günlerinde anne babasına para mı yediler diye iftira atmış.

Eve bekâr arkadaşını getiriyordu. Yanlış anlaşılma olmasın, ayrı odalardaydık, ben sadece yemeklerini koyuyordum.

Yine beni cezalandırmak için kadınlarla konuşuyordu ya da başka kadınları oradan buradan ekliyordu. Bana kadınların resmini atıyor.

Güncellemeler
1 ay
Dua edin bana boşanayım bundan. Boşanmak istemiyor. Dua edin
Güncellemeler
1 ay
1 ay sonra gelen güncelleme boşandım 🤣🤣🤣🤣
Ayrılma aşamasında olduğum eşimin yaptıklarını yazcam bu adam düzelir mi söyleyin?