Karşı tarafa ilk adımı atan benim yine de olmuyor, atmayayım o atsın diyorum yine olmuyor napıcam bence güzel kızım neden böyle
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Çirkin şansın olsa mı deniyor du ne deniyordu neden konuşmuyorlar sebep nedir sence nerede kalıyor konuşma nerede kesiliyor
Bilmem olabilir bir sürü özelliğim de var
Nedir mesela nasıl yetenekler?
Spor dil sanat müzik alanında çok var
Seninle sohbet edilecek çok güzel konular var bunların içinde belki de karşındakiler bu kadar bilgili aktif olmandan korkuyorlardır bazıları ben bunu taşıyamam der kendi zekasından zeki insanları uzaklaştırır yanından, öyle kişilere denk geliyor olabilir misin?
Evet öyle ama bu durumdan sıkıldım bu yüzden karşı tarafın neler yapabildiğine çok bakmıyorum artık bulamıyorum çünkü olan da kabul etmiyor
Kriterlerini düşürme çok, karşına gelebilecek kişiler kendini geliştirmiş konular üzerinde bilgi sahibi olan iyi düşünen seni kısıtlayacak kişiler olmasın, aksi seni üzer çünkü bulamıyorsun diye de kim denk gelirse olayı olmaz seçici olacaksın belki takıldığın yerler arkadaş ortamları çevre gittiğin kafeler, restaurantlar vs değiştireceksin elma yemek istiyorsan elma ağacının dibinde duracaksınn mesela öyle bir örnek verebilirim, genel görünüm olarak nasıl birisin
Gitsem de bulamıyorum bilmiyorum yeşil gözlü sarı saçlı minyon tipli kızım ahım şahım güzel değilim ama herkesin varken benim yok zoruma gidiyor biraz
Dur bakalım yapacağız sana birşeyler, boy kilo endeksin nedir
Birde giyim tarzı stilin saçın falan
Boyum 1.58 kilom 46 belli tarzım yok klasik veya vintage olabilir saçlarım düz platin sarı normal Rus kızları gibiyim
Talip mi çıktı odosoocowkcowksk
Yok talip çıkmadı merak ettiğim için soruyorum 😁
Haa anladım odoososzkoa
😅😅 Bakayım bulayım sana ama bir talip
Ahahaha sarışın olsun mümkünse
Sarışın bakalımmm olur 😂
😂 harbiden bulursan bakarım ciddili
Yaş kaç olsun 😅
19-24 arası olabilir
Tamam bakayım bir 😂
İdowocowd bekliyorummmmm
Tamam bakalım 😂
Umarım bulursun 🤪
😅😅 Bakalım bakalım
Bakalımm
Reel mi sanal mı
İkisi de
İlginç seni görebilir miyim merak ettim
Hiç üstüne gitme bence
Hangi biriyle konuşsun erkekler aynı anda.
Gel ilk adımı ben atayım
Ahahahaa sarışın mısın
Hayır sarışın değilim sen de hemen kriter arıyorsun ayıp
Zamanı değildir
İlginç
Bence güzelim diye bir şey yok
Kendimce güzelim ondan dedim?
Öyle bir şey yok işte
Çoğu kişi güzel diyor sokakta ki insanlar da diyor ama ben kendimi güzel bulmuyorum
Bence güzelim yazmışsın aaaaa
Üzerime gelme
Bakim?
Kuyruk salla
Denk gelmis
boş ver ondan olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler lego parçası gibi, duyguları var ama talimat kitabı yok 😂 Konuşmayan, efor göstermeyen tiplere takılıp kendini sorgulama lütfen. Senin ilk adımı atman özgüven, bu çok çekici 💅
Sorun sende değil, karşına çıkanlarda ve iletişim tarzınızda olabilir. Bir dahaki sefere net olmayı dene: ilgi göstermeyenle vakit kaybetme. Peki, en son konuştuğun çocukla durum tam olarak nasıl gelişti? 💬🧐