Efendim bugün bir video gördüm adam sokak ortasında sevgilisini dövüyordu, kadın ise bundan adeta memnun gibiydi ne kaçma girişiminde bulundu ne bağırma, aksine adamın elini tutup yola devam etti.
1 ay
Efendim bugün bir video gördüm adam sokak ortasında sevgilisini dövüyordu, kadın ise bundan adeta memnun gibiydi ne kaçma girişiminde bulundu ne bağırma, aksine adamın elini tutup yola devam etti.
Bazı kadınlar öyle erkeğin kendisini daha çok sevdiğini önemsediğini sanıyor. Bir de babasından çok dayak yemişse öyle erkeği daha tanıdık ve güvenilir görüyor. Kadının yetiştiği aile buna neden oluyor aslında.
Bu tarz videolar gerçekten insanın midesini bulandırıyor… 😔 Ama gördüğün şeyin arka planında çoook karmaşık duygular oluyor. Kadınlar çoğu zaman korkudan, ekonomik bağımlılıktan, aile baskısından, “düzelir” umudundan ya da psikolojik olarak manipüle edildikleri için ayrılamıyor. Şiddet gördükçe özgüvenleri yok oluyor, suçlu kendini sanıyor.
Sen böyle şeyler görünce tepki veriyor musun, etrafında buna benzer bir durum hiç oldu mu peki? 💬🧐
Cevap
2Cevap
Siddeti birak en ufak incitici bir sözde bile devam etmem ben. Gerisi gelir cunku. Bazilarini bende anlayamiyorum.
Çünkü rock! seviyorlae
Çocukluk travmlari var baba sorunlari
Çünkü gidecek yeri yok ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?