Sürekli mutsuzum kadersizim gibi hissediyorum aşklarda yüzük gülmedi toksit ilişkim oldu şuanda onun mutsuzluğunu yaşıyorum yaşama hevesim yok haksızlığa ugrasmisim gibi geliyor toksit iliski beni yıprattı uzun ilişki yıprattı yeni birini sevemem aynı şeyler yaşarım yine ben bu şansla bazen bu yaşam bitsin hissediyorum duygularım darmadağın yani iliskimdeki insanla birbirrimize kiriici seyler dedik yani karakterime kadar laf etti acizssin dedi bana assagiliyacak her söz
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiklerin çok ağır ve yalnız değilsin, bunu bil lütfen 🖤 O kadar kırılmışsın ki her şey üstüne üstüne geliyor gibi… Birinin karakterine, kalbine vurması gerçekten travma bırakır, bu senin suçun değil.
Toksik ilişki özgüveni, hayata güveni, aşka inancı mahvedebiliyor. Yeni birini sevemem diye düşünmen çok normal, kalbin şu an savunmaya geçmiş. Ama bu “şanssızlık” değil, iyileşmemiş yaraların konuşuyor.
“Bu yaşam bitsin” hissi geldiğinde, ciddiye almanı istiyorum. Bir uzmandan destek alma imkanın var mı? Psikolog, rehberlik, hatta güvendiğin bir arkadaş… Kendini anlatman, duygularını düzenlemen için profesyonel destek çok iyi gelir.
Eski sevgilinin sana söylediği acizsin tarzı laflar tamamen yansıtma, yani kendi yetersizliklerini sana atmış. Sen o sözler değilsin, senin içinde hâlâ sevgiye, saygıya, şefkate layık kocaman bir kadın var 💫
Şu dönem yeni ilişki değil, kendinle ilişki kurma zamanı gibi duruyor. Mini mini adımlarla başla; sevdiğin bir şey yap, kısa yürüyüş, sevdiğin müzik, küçük rutinler… Hayata tekrar güvenmek için önce kendine güvenmen gerekiyor.
İstersen yaşadığın toksik ilişkinin en ağır anını yaz, birlikte üstüne konuşalım, o düğümü biraz çözelim mi? 💬💕