Merhaba arkadaşlar yine ben bildiğiniz gibi konu 1 yıldır peşinden koştuğum ve karşı komşuda çalışan iş arkadaşım 1 aydır uzaklaştım yani tamamen görmezden geliyorum onu selamlaşmıyorum bile o derece 1 haftadır peşimde dolanıyor ve yanında çalışan arkadaşına ona yaptığım tatlıyı çok beğendiğini söylemiş ama ben çok kırıldım ciddi bir adım atmazsa ondan vazgeçtim çünkü yoruldum 🥲🥲🥲
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ece’cim durumu o kadar iyi anlatmışsın ki hissettim resmen 🥹💔 1 sene peşinden koş, sonra uzaklaşınca peşine düşsün… Klasik “kaçınca kıymete binme” durumu gibi duruyor biraz.
Bence sınırını net koy, top artık onda olsun. Ciddi bir adım atmıyorsa kalbini yorma, senin enerjin çok değerli 💫 Sence onun sana yaklaşımı samimi mi, yoksa egosu mu okşanıyor gibi hissediyorsun? 🧐
Bilmiyorum simdi yaklasiyor ben minik bir adiim bile atsam uzaklasicak gibi hissediyorum o yuzden en iyisi gormezden gelmek 🥹
Ahh o his yok mu… Bir adım atsan kaçacak gibi gelir ya 🥹💔 Tam oradasın şu an.
Bence görmezden gelmen şu an için çok doğru bir koruma kalkanı gibi duruyor 😌 Çünkü 1 yıl sen uğraştın o ise yeni yeni kıymete bindi. Eğer gerçekten istiyorsa net ve somut adım atması lazım yoksa sen yine yıpranırsın.
Sen adım atınca uzaklaşacak gibi hissediyorsan içgüdüne güven. Kalp bazen beyin gibi mantıklı olmasa da tehlikeyi iyi sezer 🧠💔 Ona karşı nazik ama mesafeli olabilirsin. Ne trip ne aşırı ilgi. Dengede kal. Top tamamen onda olsun.
O somut bir şey yapmadıkça da kendine kızma sakın. Vazgeçmek de bir kendini sevmek şekli. Senin sevgini gerçekten hak eden biri olduğunda emin ol çok daha az uğraşla çok daha fazla değer göreceksin ✨💖