Güncellemeler
+1 yıl
Para iadesi aldım. Hakkınızı aramaktan hiç vazgeçmeyin arkadaşlar. Haklarınızı bilin.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba ben kendime bi pantolon aldım ama baggy pantolon sevdiğimden 32 beden aldım paça boyu da uzun diye. Aldığım gibi baktım, giymeden sayfaya yazdım müşteri hizmetlerine 29 bedeniyle değiştirmek istiyorum diye. iki kere tembihledim. Ayni gün geri kargoladim. Kadın bana dedi ki pantolon bize ulaştığında size SMS gelicek biz de güncel sipariş için sizlere ulasicaz. Ben de pantolon size gelene kadar 29 bedeni biterse ne olacak dedim yine aynı şeyi dedi. Pantolon bitti haliyle. Bir daha da gelmez sanmıyorum. Ücret iadesi yapılmıyor değişim var yazıyor sitede. Başka pantolonla değişim istesem zaten en başta o pantolonu alırdım, para iadesinde ısrar edicem kim haklı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen haklısın aslında ama bu durumda muhtemelen haklı olan taraf karşı taraf gibi gözükecektir. Çünkü onların elinde bir sebep değil bu..
Bana ayıracak misiniz 29 bedeni diye sormamisim. beden değişikliği ürün degisikligi ya da sitelerindeki hesaba bakiye olarak yatiriyorlarmis da bilmem ne. Benle konuşan kadının hatası değil mi stok varken ayirirsin işte bi tane.
Kesinlikle etik olarak sen haklısın ama muhtemelen bir şey çıkmaz burdan.. Üzüldüm senin adına :(
Valla ben de üzüldüm yani kirk yılın başı bir şey aldık beğenerek
Bu arada iade her türlü almak zorunda internet sitesinden aldıysan en azından paranı iade al
Evet internet sitesinden aldim. Para iadesi için cabalayacagim da bu dediklerim yeterli olacak mi çalışanınız bu şekilde dedi vs. Diye hatalarını kabul ederler umarim
Para iadesi için çabalamana hiç gerek yok. De ki eğer paramı iade etmezseniz tüketici hakem heyetine başvuracağım. Eder iade etmezlerse sohbetin ekran görüntülerini alıp tüketici hakem heyetine git bulunduğun şehirdeki hemen site hakkında işlem başlatırlar.
Tamam teşekkür ederim, ola ki pantolonu ayırmış olsun kadın da bunlarla uğraşmayayim :(
Umarım senin için güzel olur. Hangi pantolonu aldın ki bu kadar problem yaşadın :D
Umarım ya. Haihola diye bi siteden aldım, 2 3 sene önce başka bi pantolon almistim buradan. Link koyamadim xper puanım yetmedi. Logan Cinch Belt Pant adı yemin ederim eskitme kumaş diye aldım vardı normalde baska eskitme kotum makinede rengi aktı dümdüz mavi kaldı. Bunu da gormustum geçen sene mi ne param yoktu alamamıştım aaaa dedim 2 Mayıs'ta yeniden gelmiş ta ben yeni görüyorum görünce de aldım hemen. Almaz olaydim
Eskiden ben de çok giyerdim bu tarzda, güzelmiş pantolon da :)
Ben çok seviyorum böyle pantolonları bunun da güzelliğinden kudurmuştum nasip olmadı giymek
Kız deme öyle başka bi yerden bulursun mutlaka bu tarz seviyorsann
Şunlar benim paramı versin tövbe edicem internetten kıyafet almaya
Hahaha yok ya alırsın yine de bence daha güvenilir yerlerden almak lazım
Pantolon geldi fotodaki şekilde. Güvenilirlikten ziyade çalışanın ozensizligi. Pantolon iade gidicek bugün bakalım ne olacak bekliyorum ben de
Baska pantolon alican mecbur
Başka ürün almak bir secenekse beden değişikliği için geri kargolamak da bir tane seçenek. Israrla dedim 29 beden biterse ne olacak diye güncel sipariş bilmem ne diye zırvaladı. Güzel eskitme pantolondu önceki stoğu da geçen sene mi neydi param yoktu alamadım lanet olsun almasaymisim keske
Tüketici heyetine basvur e devletten
Para iadesi olmazsa deneyeceğim sağolasin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!