Moda & Stil Kıyafeti değiştirdim ve etek giydim, daha iyi değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Elbiselerde denedim ama rahat edemedim Sizce hangisini giysem Kıyafeti değiştirdim ve etek giydim, daha iyi değil mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı. Etek çok şık ama ben pantolonu daha çok beğendim. Bacaklarını daha uzun göstermiş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ✨❤️ biraz daha kilo verirsem pantolon giyerim Yorumla DijitalŞizofren +1 yıl Biraz daha kilo verirsen daha kıvrımlı bir vücudun olabilir ama böyle de gayet güzelsin. Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl hava çok soğuk o yüzden alttaki yakışmış derim 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bacakların incePantolon daha iyi gibi durmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl eteğin güzelmiş bundan bir tane de ben alayım baya rahat hissettirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl etek çok iyi ama bisiler neyse o biri çok iyi de doğru mu gördüm 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sen giyinmeyi asla bilmiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin bunu demen nir iltifat ahahha Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İskoç erkekleri daha seksi aw 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam onlarla yatarsın Yorumla 90sboy +1 yıl Ok kib Yorumla
Eliff009 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkisi de çok tatlı durmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm❤️❤️ Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Evet kedi de çok tatlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️🫶🏻 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. İnan hiç fark etmiyor cmcmcj 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sodjosksıd Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Etek kombini daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Sağol aşk onu giyiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 30 yaşından büyük erkekler neden ucube 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani aşk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanki bir düzine yıl dondurulmuşlar çözülmüşler nerde sapkınlık varsa almışlar iğreti iğreti geziyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Ahaha doğru dedin Yorumla
Ocs06 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Etekle pantolonun kıyası dahi olmaz 😱🤦 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl İyi bir fiziğin var giydiklerin üstüne oturuyor 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı. Etek derim ben 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Gece ekspercisi gelmiş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gündüz uyuyorum çünkü 😂😂 Yorumla TayyarRA +1 yıl Anlamadın ama neyse 😃 Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla TayyarRA +1 yıl Uyuyacağım ben hadi iyi geceler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bacakların çok iyi ya şanslı gelmişsin dünyaya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle bi sevdiğimiz olmadı ki bebek gibi taşıyalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne düzgün bacakların var 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Kardeşim yaşındasın umarım yanlış anlaşılmadım Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya neden yanlış anlayayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama dikkat et bazı pozların sakıncalı Yorumla Soran +1 yıl Hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkinci sıra en baştaki. Çamaşırın belli oluyor. Kombini görmek için bu poza gerek yok :) Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ama hoş çıkmışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah ona bir şey demedim şimdi o fotoyu yorumlatma bana alanen 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısaca şöyle diyeyim, sadece bacaklarım güzel değilmiş başka yerler de iyiymiş Yorumla Soran +1 yıl 🫢🥰 thxxx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoş kızsın sanat eserisin, gizli olmasan arada seni görünce günüm güzelleşirdi şimdiki gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alanenn yürümüş oldum ama diri kalçalar ve selülitsiz o kalça kıvrımını görmek hoş oldu. Maşallah kaşı totonu Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa çok mu ayıp ettim utandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bundan daha mini de giyiyor musun Yorumla
navidd98 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Yatağını toplasana kız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uğraşamam Yorumla navidd98 +1 yıl Alttaki kombin daha hoş Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 667 cevap paylaştı. Etekli fena 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Etek libido artırıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman o 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu begeniyim bul beni 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Short etek mi bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunun cevabı bu mu? Yorumla
Organicchemist199477 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl olmamis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ogf sende Yorumla Organicchemist199477 +1 yıl noldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Etek çok şık ama ben pantolonu daha çok beğendim. Bacaklarını daha uzun göstermiş.
Teşekkür ederim ✨❤️ biraz daha kilo verirsem pantolon giyerim
Biraz daha kilo verirsen daha kıvrımlı bir vücudun olabilir ama böyle de gayet güzelsin.
hava çok soğuk o yüzden alttaki yakışmış derim
Bacakların ince
Pantolon daha iyi gibi durmuş
eteğin güzelmiş bundan bir tane de ben alayım baya rahat hissettirir
etek çok iyi ama bisiler neyse o biri çok iyi de doğru mu gördüm
Sen giyinmeyi asla bilmiyorsun
Senin bunu demen nir iltifat ahahha
İskoç erkekleri daha seksi aw
Tamam onlarla yatarsın
Ok kib
İkisi de çok tatlı durmuş
Teşekkür ederimm❤️❤️
Evet kedi de çok tatlı
❤️🫶🏻
İnan hiç fark etmiyor cmcmcj
Sodjosksıd
Etek kombini daha iyi
Sağol aşk onu giyiyorum
30 yaşından büyük erkekler neden ucube
Nasıl yani aşk
sanki bir düzine yıl dondurulmuşlar çözülmüşler nerde sapkınlık varsa almışlar iğreti iğreti geziyorlar.
Ahaha doğru dedin
Etekle pantolonun kıyası dahi olmaz 😱🤦
Etek baya iyi olmuş sana
Etek daha çok yakışmış
İyi bir fiziğin var giydiklerin üstüne oturuyor
Etek derim ben
dördüncü resim fena olmuş
Seyin görünüyo az dikkatli ol 🤣🤣🤣
Nerdeee
Gece ekspercisi gelmiş
Gündüz uyuyorum çünkü 😂😂
Anlamadın ama neyse 😃
Anlat
Uyuyacağım ben hadi iyi geceler
Bacakların çok iyi ya şanslı gelmişsin dünyaya
🥰
Şöyle bi sevdiğimiz olmadı ki bebek gibi taşıyalım
Ne düzgün bacakların var
Sağol
Rica ederim. Kardeşim yaşındasın umarım yanlış anlaşılmadım
Hayır ya neden yanlış anlayayım
Ama dikkat et bazı pozların sakıncalı
Hangisi
İkinci sıra en baştaki. Çamaşırın belli oluyor. Kombini görmek için bu poza gerek yok :)
Biliyorum ama hoş çıkmışım
Hahah ona bir şey demedim şimdi o fotoyu yorumlatma bana alanen 😅
Kısaca şöyle diyeyim, sadece bacaklarım güzel değilmiş başka yerler de iyiymiş
🫢🥰 thxxx
Hoş kızsın sanat eserisin, gizli olmasan arada seni görünce günüm güzelleşirdi şimdiki gibi
Alanenn yürümüş oldum ama diri kalçalar ve selülitsiz o kalça kıvrımını görmek hoş oldu. Maşallah kaşı totonu
😂😂😂
Yaa çok mu ayıp ettim utandım
Bundan daha mini de giyiyor musun
Yatağını toplasana kız
Uğraşamam
Alttaki kombin daha hoş
3 ve 5 pozları tam storylik
Etek riskli pantolon giy
Etek yakışmış fıstık
Etek güzelmiş
Cok çekici görünüyorsun
Etekli fena