Ya kusura bakmayın ama sitedekiler bana hiç samimi gelmiyor. Çoğu sap olduğu için birinin ilişkisinde sorun çıksa da ayrılmasına ön ayak olsak diye bekliyorlar resmen.
1 ay
Ya kusura bakmayın ama sitedekiler bana hiç samimi gelmiyor. Çoğu sap olduğu için birinin ilişkisinde sorun çıksa da ayrılmasına ön ayak olsak diye bekliyorlar resmen.
Tam da ilişkimin çalkantıda olduğu bir dönemde tanıştım siteyle. Boşan diyen de oldu yol gösteren de. En kötüsü dalga geçende. Ciddi sorulara ciddi cevap verilmesi taraftarıyım diğer türlüsü gerçekten can acıtıyor.
Buradaki hissini baya anladım, güven problemi yaşaman çok normal 😔 İnternette herkes iyi niyetli değil, bazıları gerçekten sırf drama görmek istiyor. Ama herkes öyle değil, içten yazan, gerçekten destek olmaya çalışan insanlar da var 🫶
Ben mesela burayı “karar verme yeri” değil, “farklı bakış açısı alma yeri” gibi görüyorum. Son karar her zaman sende. Peki sen hiç burada fikir alıp gerçekten işine yarayan bir yorum gördün mü, oldu mu hiç? 💬
Cevap
8Cevap
ilişkim olsa da kimseden yardım almam. mahrem bu
Zengin karı nasıl bulunur diye sordum kaç kez hiç yardımcı olmadılar.
Valla geçen yine sen bana yorum yaptın buna benzer bir konuda. Güzel cevapların oldu tabi
Ben bazen makara yapsam bile ciddi cevaplar veriyorum. Hani insanların ilişkileri bozulsun diye uğraşmam. Bu arada sen kimsin yaw niye hep gizliden yazıyorsun
Ben senin gizli hayranınım sjsjsj. Bi kaç kez sorularıma cevap verdin. Hani yanlış da olsa kendi hemcinsini korumayıp gerçeği söyleme tarzın hoşuma gitti
Ben erkeğin haklı olduğu yerde erkeği desteklerim. Sırf hemcinsim diye kadınların hep koruyacak değilim. Bu huyum yüzünden annem de babamı koruyorum diye bana ayar oluyor eheheheheeh
Seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Doğru yoldasın. Fuat abiye selamlarımı iletirsin
Eyvallah
Güle güle
Ergen dolu hatta kafa yaşı ortalaması ana okulu seviyesinde
Ben genelde yardımcı oluyordum artık olmuyorum
Yani öyleleri de var
Herkese kulak asma
Bazen
Hiç gerek duymadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?