Aşk İlişkileri Sitede yeni yeni ilişki yapanlar var, siz ilişki içinde misiniz, çelişki içinde mi🥴? Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Öğlene kadar boşum biraz soytarılık yapalım adfhjkkmmkkkmnnb Sitede yeni yeni ilişki yapanlar var, siz ilişki içinde misiniz, çelişki içinde mi🥴? Cevapla İlişki Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hayır ilişkim yok. bu siteden ilişki olmaz. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl İlişki içindeyim. Çelişkiye düşersem ilişki içinde olamam. @bynarcos @tenedos @Gof34 @SaykoMann @o-m @sefa_klc bunlar beni aldatamaz :P 2 4 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Yerim Yorumla u tenedos 1 yıl ben söz veremem aldatırım her an Yorumla SaykoMann 1 yıl Ne ilişki ne çelişki, bizimkisi kadrolu yalnızlık Yorumla Sefa_klc 1 yıl her türlüsü benden uzak olsun yeter bana Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne ilişki ne çelişki hiçbir şey yok kimseyle de değilim burdan biriyle olmayı da düşünmüyorum 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır… aday adayım dahi yok… 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl 🥴 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çelişkideyiz bayan 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl 😏 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. İlişkim yok sjhs 1 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Pehh Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. benim ilişkim var 1 milyon yıldır 2 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben ilişkinin balkondan izleme modundayım hlkjsdfh 1 0 Yorumla
Ünal17 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Çelişki knka zaten ilişki peşinde değilim flört yeterli oluyor ilişki batıyor beni 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bekâr bekâr zaman geçiriyorum. 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Duş aşamasına geçtik biz 😂 0 1 Yorumla Alfa_Tuğ 1 yıl Tübesdfghhh 🤣 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Biz daha hiçbir şeyin baslangicinda değiliz 0 0 Yorumla
Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Merhabalar hanımefendi Ben tam ortasındayım. 0 0 Yorumla
Harbialem34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Yok free olursa da kimse bilmez 💘💋 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlişki mi o da ne yeniliyor mu 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır ilişkim yok. bu siteden ilişki olmaz.
İlişki içindeyim. Çelişkiye düşersem ilişki içinde olamam. @bynarcos @tenedos @Gof34 @SaykoMann @o-m @sefa_klc bunlar beni aldatamaz :P
Yerim
ben söz veremem aldatırım her an
Ne ilişki ne çelişki, bizimkisi kadrolu yalnızlık
her türlüsü benden uzak olsun yeter bana
Ne ilişki ne çelişki hiçbir şey yok kimseyle de değilim burdan biriyle olmayı da düşünmüyorum
Hayır… aday adayım dahi yok…
🥴
Çelişkideyiz bayan
😏
İlişkiyi severim 🙄
İlişkim yok sjhs
Pehh
benim ilişkim var 1 milyon yıldır
Hiç bir şey içinde değilim
Hayırlı olsun hepsine..
Ben ilişkinin balkondan izleme modundayım hlkjsdfh
Ben daha hayatımın aşkını bulamadım
Çelişki knka zaten ilişki peşinde değilim flört yeterli oluyor ilişki batıyor beni
Bekâr bekâr zaman geçiriyorum.
Duş aşamasına geçtik biz 😂
Tübesdfghhh 🤣
Mart ayında yaparım mırravvv 😹
Biz daha hiçbir şeyin baslangicinda değiliz
Merhabalar hanımefendi
Ben tam ortasındayım.
Yok free olursa da kimse bilmez 💘💋
2008 den beri hiç boş kalmadım
İlişki mi o da ne yeniliyor mu 😂
Sapliktayim
Gendu gendimeyim