Selam herkese arkadaşlar. Şu an görüştüğüm bir kız var ve evlilik düşünüyoruz. Aramız genel olarak iyi, bana karşı şu ana kadar saygısız bir davranışını ya da yanlışını görmedim. Ama zamanla geçmişiyle ilgili bazı şeyler öğrendim ve bu durum kafamı kurcalamaya başladı.
Kendisine direkt sorduğumda toplam ciddi ilişki sayısının bir elin parmağını geçmediğini söyledi. Üniversite döneminde 1 tane ilişkisi olduğunu da biliyorum.
Ama lise dönemine baktığımda, yaklaşık 1.5 yıl içinde 2 sevgili yaptığını ve bunun dışında 2-3 kişiyle daha (benim bildiğim) konuştuğunu öğrendim. Bu da ister istemez kafamda bir soru işareti oluşturdu.
Çünkü şunu düşünüyorum: Lise döneminde bu kadar hızlı ilerleyen biri, üniversite gibi daha özgür bir ortamda gerçekten sadece 1 ilişkiyle mi kalmıştır? Açıkçası buna tam ikna olamıyorum.
Benim yapım biraz daha farklı. Daha az kişiyle, daha seçici ilerleyen biriyim. O yüzden bu tarz bir geçmiş bana biraz fazla geliyor.
Bu bilgileri öğrendikten sonra içimde bir mesafe oluştu gibi hissediyorum. Daha önce hissettiğim “özel” hissi biraz zedelendi. Yani benim için anlamlı olan şeylerin onun için daha sıradan olup olmadığı düşüncesi rahatsız ediyor.
Bu konu yüzünden kendi aramızda da 8-9 kez tartıştık. Yani artık sadece kafamda kalan bir düşünce değil, ilişkiye de yansımaya başladı.
Şu an bana karşı bir hatası yok, bunu da kabul ediyorum. Ama yine de bu geçmiş konusu kafama takıldı.
Sizce burada problem benim bakış açım mı?
Yoksa bir insanın geçmişteki ilişki tarzı, o kişiyle kurulan bağın değerini gerçekten etkiler mi?
Dürüst yorumlarınızı merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer