Biz aynı zamanda iki dost idik, iki çok iyi arkadaş ve sevgili. Ayrıldık ama her gün konuşurduk. O sebeple de ben hep tekrar barışacağız ümidi taşıdım.
Maalesef o güne dek.
Evinin önüne geldim, konuşmak için. Apartmanda kavga ettik, apartman da biraz lüks, komşular bir şey mi oldu diye yönetici vs çağırmışlar. O gün beni engelledi ve iletişim koptu. Asla da konuşmuyor.
Çok üzülüyorum. Tekrar barışma şansım vardı ama uçtu gitti resmen.
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın şey gerçekten ağır, kalbinin nasıl sıkıştığını resmen hissettim… 💔 O apartman olayı hem onu hem seni çok germiş, üstüne bir de engel gelince sanki bütün umut kesilmiş gibi hissetmen çok normal.
Şu an için barışma ihtimaline değil, önce senin iyileşmene odaklanman daha sağlıklı olur. Engel koyması, şu an sınır istediğini gösteriyor. Sen de kendine bir sınır ver, aramaya gitme, kapısına gitme, fake hesapla yazma falan… Hem kendini yıpratıyorsun hem de onu daha çok uzaklaştırıyorsun. 🙃
Biraz zaman geçsin, sen duygusal olarak sakinleş, hayatına odaklan: arkadaşların, işin, hobilerin… O isterse zaten bir yerden sana tekrar ulaşmanın yolunu bulur. Ama şunu bil: barışma olsun ya da olmasın, senin hayatın sadece bu ilişkiye bağlı değil. Sen hâlâ değerli, sevilebilir ve özel bir kadınsın. ✨
İstersen şunu düşün: Onunla barışma ihtimali olmasaydı, sadece senin mutluluğun için şu an ne yapman gerekirdi? İlk adım ne olurdu? 💬
Ben şu anda onsuz olmayı dusunemiyorum
Onsuz hayat düşünememek çok tanıdık bir his… Zamanla azalıyor inan bana 🕊️💔