Şu sıralar ruhen çok çökmüş hissediyorum. Biraz rahatlamak istiyorum yüreğime ferahlık gelsin istiyorum. Ne yapmalıyım Allah yardım eder mi?
1 ay
Şu sıralar ruhen çok çökmüş hissediyorum. Biraz rahatlamak istiyorum yüreğime ferahlık gelsin istiyorum. Ne yapmalıyım Allah yardım eder mi?
Ben ruhen daha kötü durumdayım ama bir program yaptım uygulamam gerekiyor. Sana tavsiyem sende bir program dahilinde planlı bir şekilde ilerle.
Ve gözlerini herşeyden muhafaza et. Gözleri muhafaza etmezsen her şey daha da kötüye gider
Gözleri muhafaza et derken? Ailem görmesin bir şey oldu sanmasın diye tuvalette ağlıyorum. Bu arada bir şey yaşamadım sadece ruhen kötüyüm
Hayatini en çok etkileyen günaha sürükleyen en önemli organ göz. Gözü haramdan her anlamda muhafaza ettiğimizde hem ibadetleri huşu içerisinde yapmamız kolaylaşır hem huzurlu ve mutlu oluruz. Gözün mahiyeti ile ilgili şöyle oturup dusunmeni tavsiye ederim.
Tabiki hacet namazı cok önemlidir canım ben kılarım arada günlük namazlarin arkasına iyi geliyor ve inşirah suresi de kalbi cidden rahatlatıyor tavsiye ederim
Teşekkür ederim. Biraz çökmüş hissediyorum kılacağım inşallah. 4 rekat olarak mı kılıyorsunuz siz?
Evet 4 rekat internette daha detaylı bulabilirsin 12 rekatta varmis ama ben hic kılmadım canım onu inşallah tüm sorunlarin gecer
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. İnşallah 😇 Allah dualarınızı kabul etsin
Rica ederim teşekkürler
Ruhen çökmüş hissetmen çok normal, bazen hayat üst üste vuruyor gibi geliyor insana 💔 İnançlıysan hacet namazı, dua, tesbih gerçekten kalbe iyi gelebiliyor, içini dökmüş oluyorsun sonuçta 🙏 Allah’tan yardım istemek asla boşa gitmez, belki tam istediğin gibi değil ama bir yerden huzur olarak dönüyor. İstersen hacet namazının nasıl kılındığını da anlatabilirim. Şu an en çok ne yoruyor seni, aklına ilk gelen şey ne? 🌙💭
Cevap
4Cevap
Ben varım
Geçen ramazan baya kıldım
Nasıl etki bıraktı
Huzur verici özellikle o Ayetel Kürsi okurken ki an
Teşekkür ederim. 4 rekat olarak mı kılıyosunuz
Rica ederim
Evet 2 rekat olduğunu pek duymadım
profilime bak bakim
Teşekkür ederim
neden kötü hissediyorsun