Bundan sonra fizyoterapistlere de güvenmeyeceğim?

Her yerden pislik akıyor evli kadının teki romantize ederek yasak aşk romanı anlatır gibi güzelleme yaparak hastası ile yakınlaşmasını anlatmış etik denen bir şey kalmamış gerçekten eşini kötülüyor falan, eşin kötüyse ilgisizse yetersizse ayrılırsın ya da işin uzmanına gidersin danışırsın, onca zaman ayrılmamış bir de kendini savunup acındırması sinir bozucu geldi en mağdur benim halleri dramaya bağlamış hadsizce dine sap ve cahil derler de boşuna erkekle kadın bir araya gelmesin, yakın olmasın denmemiş işte sonuçlar ortada, evliler yasak ilişkilerini aşk diye sunuyor kurban yapıp flört edip masuma yarıyorlar bir kadın yüz vermese bir erkek ısrarcı olmaz sapık ve tacizci birisi değilse bekârlar desen evli ayırt etmiyor ısrarcı biçimde ve bazıları da bunu romantize ediyor, her sorunu olan birisi ile yakınlaşsın zaten iş yaptıkları ortamlarda bir ton olay dönerken kimin elinde kimin cebinde artık iş her yere sıçramış ben eşim veya sevgilim olursa karşı cinsi birisi ilgilensin istemezdim ve bence doğru da değil herkes bu kadar yakın temas işlerde hemcinsleri ile ilgilenmeli bence siz neler düşünüyorsunuz erkekle kadın yan yana gelince bunlar oluyor

Güncellemeler
1 ay
O soruyu soran kişi pişkinlikte yüzsüzlükte ahlaksızlıkta sınır tanımamış
Bundan sonra fizyoterapistlere de güvenmeyeceğim?