Ben onun potansiyelini görüp hoşlanmıştım ama olmadı, düşünmek istemiyorum artık. Ayrılınca üzülmedim bile ama aklımda dönüp duruyor, ne yapmalıyım?
1 ay
Ben onun potansiyelini görüp hoşlanmıştım ama olmadı, düşünmek istemiyorum artık. Ayrılınca üzülmedim bile ama aklımda dönüp duruyor, ne yapmalıyım?
Cevap
4Cevap
Demekki biraz olsun etkilemiş. Ve şu an bence biraz mutsuzluk var sende ve onu özlemek normal
kızgın mıyım mutsuz mu bilmiyorum ama onun uzaklaşması da yakınlığı da zehir gibiydi o iyi biriydi ama bağ yoktu
no istemiyorum da. henüz nişanı da kapatmış değiliz durumlar karışık
yok daha fazla detay olmasın da bilemiyorum neden aniden geri sardım
anlıyorum
Aramızda geçenlere bağlı. Örnek: eski sevgilim. Özlüyorum ama aynı zamanda kızgınım, kırgınım of aklıma geldi yine
ne iyi ne de kötü fazla bir şey yaşamadık gibi hep uzaktan
Nasıl nişanlandınız görücü usulü mü
evet uzak mesafe ama tanışıyorduk
Neden ayrıldınız özel değilse
aile müdahalesi, uzak mesafe başlamadan bitti, birde aramızda birkaç anlaşmamazlık soğudum sonra
Anladım hayırlısı buymuş demek çok da takma. Allah daha iyisini çıkarsın karşına
hayırlısı. belki de yalnız olmak lazım bunlar beni çok yordu
Biraz kafanı dinle düşün sonra en doğrusu
dinleyemiyorum maalesef insanlar aptallık ettin diyordu ama ben mutlu da değildim ayrıldım halim de düzelmedi herkes yakana yapışacak diyor
Biseyler yaşadıysam..
Ben özlemem
iyi yapıyorsunuz
Zengin olma potansiyeli mi?
yok iyi giden bir kariyere adım atıyordum
Nasıl bi keriyer
para derdim değildi, kendi sorumluluğu alma bilincindeydim
O Zaman seni kaybetmiş
olabilir
Neden mesela
özlemek mi bilmiyorum üzülüyorum onu dinlemediğim için ama kullanmadı/ kullanamadı o şansını ve ona bundan dolayı kızgınım. gururumdan da dinleyemem artık sesini duysam rahatsız olurum gibi hissederim bir şeyine inanmam keşke hiç nişanlanmasaydık onu öyle iyi bilseydim diyorum
evet o yüzden ayrıldım ama neden bu boşluk geliyor sizce çevre bir kere denedin artık olmaz dediği için mi? çok kötü şeyler yaşadım bundan dolayı
başka yerde sordum da sorsam muhtemelen canım şimdi mi aklına geliyor diyebilirdiniz
haklısınız ama umurunda değildir öyle olsa bunları yaşamazdım
aslında ilgilenmiyordu ama çevre karışıp bana baya zarar verdi eski kafalılar nişan atılmaz kendini ne sanıyorsun vs ciddi sorunlar yaşadım insan yerine koyup bir kere konuşmadı. Belki böyle olacağını bilemezdi ama bilmiyorum bir insana bu kadar yüklememeliydiler. Özet geçeyim dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski nişanlı olayı zihin kurcalayan bir şey, çok normal bu hislerin 😌 Üzülmemiş olman aslında duygusal olarak bitirdiğini gösteriyor, ama beynin “acaba”ları seviyor, o yüzden aklına takılıyor. Kendini suçlama, bu süreçte kabullenmeye odaklan. Onu değil, yaşanması mümkün olan “versiyonunu” özlüyorsun bence. Sen böyle düşünürken onunla tekrar konuşmak ister misin, yoksa tamamen kapatmak mı istiyorsun? 💭✨