AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Unuttuğm oldu, hatırladığım oldu. Kazınca birsürü tâli lişki de çıkıyo benden, çok da irdelemiyom
Önemli olan unutmak değil aynı hisse sahip olmamak. Alzaymırlı değilsenizde unutmazsınız
Allahım keşke biri beynimin içine girse de o kişiyi aklımdan söküp alsa. 5 sene oldu unutamadım.
5 senede babamı unuturum
Ben de öyle diyordum. Unutulmayan unutulmuyor. Gerçekten sevince bir ömür unutamıyorsun. Bu yüzden kimseyi gerçekten sevmemek lazımmış
seven insan yanında olur hiç bir zaman beni sevmemiş birini aklımda tutmak değil cenazesine bile gitmem
seninki biraz takıntılık gibi
Ben gerçekten sevmiştim. Bu yüzden unutması öyle kolay olmuyor. Ona takıntı yapmıyorum. Hayatıma gelmesini beklemiyorum. İkimiz de yollarımıza bakıyoruz. Ama kalp bu onu seçmiş bana da bir şey demek düşmüyor :)
en iyisi unutup geleceğe bakmak eski eskide kalsın yoksa üzülürsün hayat devam ediyor kimsenin yasını tutmaya gerek yok kendine değer veriyorsan geçmişi geri de bırak
Geride bırakmak konusunda sıkıntı yok. Ama unutmak kolay değil. Şu an hayatımda yine sevdiğim biri var ama bana aşkların en büyüğünü yaşatan kişiyi ben istesem de unutamam
hayatında biri olduğun da unutmak zorundasın yoksa karşındaki insana saygısızlık olur
Onu unutturacak biri çıkmadı ki karşıma. Şu an hayatımdaki kişi onu unutturamıyor
valla ne diyim hakkında hayırlısı olsun
Sağol :)
rica ederim
Unutuldu, yolumuza bakıyoruz.
daha bugün arkadasının hesabından yazıp engelimi ac diye yalvardi. yazmasa aklıma bile gelmiycek😂
😁😁 ne kadar süre sonra geri geldi senden iyisini bulamayinca zkjxsks
biz 4 ay sevgili kaldık. beni aldatmisti. ben affetmistim bazı hataları vardı durmadan yapıp özür diliyodu en sonunda heryerden engelleyip sildim her seyi o sıra hep ulasmaya calisti takip etti beni karsıma cıkmaya falan calıstı. bugünde yazdı engelimi ac nolur yalvarırım eseklik ettim diye. dedim ki kimsin benim dedi arkadasımın hesabından yazıyorum dedi ee dedim ne ee dedi kaldır engelimi seni unutamıyorum unutmak da istemiyorum dedi bende sey yaptım o hesapts one cıkanlara girdim cocugun stsine arkadasinda cok tatliymissss yazdim ex de sey dedi kaldırma engeli vazgectim by dedi bende bi daha o güzel kardeşim yuzunu görmeyim beni rahatsız etme diyip o hesabi da engelledim shsldüwidöslsld zUMARİM ANLAMİSSİNDİR BİRAZ UZUN OLDU BALIM💞💞
ay yanlıs yazmisim bi daha o yuzunu gormeyim* demistim
Anladimmm 😁 oh iyi olmuş tekrar yazarsa felan yüz verme kandirabilir seniii dikkatli ol 💕💕
Ayyy ne yüzsüzmüs yalniz hem aldatmis hem de gelip hala yaziyor slk
nolur yazmasin kafayi yerim yoksa xdxdxdxd
Aldattiğini nasil öğrendin peki
kızlar sohbetinize doyum olmuyor :D
yakın arkadasımla aldatti. ya cok uzun mesele burdan anlatsam bitmez 🥸
Bizde 8 ay sürdü işte 2 ay önce ayrıldık seviyorduk ama ayrılmak zorunda kaldık daha geçen hafta konuştuk tekrar öyle ayrı lehirlerdeyiz zaten belki üni için aynı şehire denk gelebilme ihtimalimiz var ama bilemiyorum öyle
hayır öyle bi hata yapma. bal olsa bile unut 🤓
Ooo kötü olmussss pisliğe bak
yakin arkadaş dediğine bak sen mk sinir oldum
kanka sen bi de bana sor ogrendigimde cok fena sinirlenmistim kizi dovmemek icin zor duruyodum tek hata kız da degil sevgilimde de vardi 🤓
Hangisi hangisine şey yapmiş kiz mi ona o mu kiza la vay anasını mk burdan ders çikardim dikkatli olmak gerek
ya işte ikiside birbirlerini arzulamis arkadastan öte olmuslar aşk yokmus ama birbirlerini istiyolarmis ellesmisler bir sürü halt yemisler itiraf ettiler ssleri de duruyo mk
o rezil eski arkadaşın ve eski sevgiline en büyük ceza görmezden gelmektir harbi bir insan sevmiyorsa neden ayrılmak yerine aldatır iğrenç aşağılık bir durum en iyisi tek tabanca takılmak
Neyse sen ders çikarmaya bak bunlardan kendine de dikkat et Allahım gece gece ya
iste ne insanlar var ben bunları kendimden uzaklastiriyorum hatta ortak arkadaslarımız vardı onlarla bile iletisimimi kestim cevreleri ile olmak istemedigim icin bu mallar hala bana sülük gibi yapıstılar 🥸
Hiç sevgilim olmadı benim 🤔
en güzeli :D
Yani kafan rahat giriş canın isterse çıkış ne zaman arzu edersen🤪
Unutmadim 5 yıl sonra evlendik jsnsjd
Hayır elbette.
Valla doğru lan bende adını unuttum düşündüm de 😂
Evet onlarda beni unutsalar keşke
Adı neydi remziye ah kalbim
Unutmadım ama artık bir anlamı yok
Eski sevgilimi oda ne😂
Unutturmuyo camış
Yıldızlı +1 verebilir miyim 😂