Yanlışlıkla aradım kasssar annesi beni aradı, bi daha elin çarpmayacak dedi, yüzüme kapattı oe ya soyunu ben bunların awq, ben de yazdım baya mesaj, sen bana böyle konuşamazsın, ağzını topla yazdık sinir krizi geçirecek aw
1 ay
Kadın seni yanlış anlayıp sert çıkmış sen de sinirle büyütmüşsün, olay gereksiz gerilmiş. Bence uzatma ve mesaj atmayı bırak, iletişimi kes şimdilik ve erekirse kısa bir “yanlışlıkla aradım” deyip kapat konuşmadan fazla çünkü daha fazla tartışma sadece seni yorar.
Sen eski sevgilini nasıl araybiliyorsun ki eski işte. Silecen numarasını mesajlarını hayatında esamesi bile okunmayacak... Hata aradığın için değil. Yok etmediğin için sende..
Yanlsıkla aradım işte havalandı
Belli ki çok sinirlenmişsin, yazdıkların da baya öfkeli duruyor 😅 Ama eski sevgilinin annesine küfürlü falan yazmak sana uzun vadede hiç yaramaz, hep sen kötü görünürsün. Kadının tavrı yanlış ama sonuçta onun evi, onun oğlu modunda davranıyor. Sen şu an sadece engel at, numaralarını sil, cevap verme. Enerjini buna harcama, değmez. Şu an kalbin nasıl, biraz sakinleşebildin mi? 💔✨
Cevap
4Cevap
Engelle gitsin boş ver kimse kimseyle uğraşmasın.
sen önce yazmayı öğren bence
Trol
Nede güzel anlaşıyorsunuz maşallah nazar değmesin
Allah belasını vrsin onun ya
Bu ne sevgi böyle 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?