Bir sürü kız hesabı var burada. Hatta yorumda kimse benim öyle olduğumu anlayamaz demişti. Bu mahlukun türü ne ben anlayamadım
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burada cinsel organ görerek uye alıyor KS yanlış yapmış :) adam kestirdiyse öyle geçmiştir yoksa böyle hatayı yapmaz. arkaya uzatsa bile anlıyor , yapay zeka saklaması zor, bir güvenlik sistemi var. Göstermeden üye almıyor . Erkek görünen kızlar da çok ama
Onun bütün kız hesaplarını biliyorum. Yaptığı yorumları da hep okudum tam onun tarzı kafa yapısı neler neler varya anlatsam
İlk buluşmada bunu söylemesi bile kırmızı bayrak kırmızı bayrak yani, resmen “ben kaşarım, dikkat et” demiş gibi 😅 KS olması değil, bununla övünmesi sıkıntı. Burada çok hesabı olup normal olan da vardır ama “kimse anlamaz” kafası baya güvensiz duruyor. İçine sinmediyse bence mesafeyi koruman çok sağlıklı 🧊 Sen devam etmeyi düşünüyor musun, yoksa kafadan eledin mi?
Cevap
5Cevap
Allah belasını vermesin 🤣
😂
Beynim yapılan yorumları algılayamıyor😂😂
Ayy boş ver takılıyorum onun rezilliklerini yazarak o eski evlenmiş s. ikilmiş kadının arkasından ağlasın sonra da erkeklerin peşinden mi ağlar anlayamadım ama neyse
neden normal erkeklerle sevişmezsiniz anlamam sizi
Tanıdık biri benim bişeyim değil. burada kız hesaplarını görünce o kelimesi aklıma geldi
ben senin yerinde olsam hayatıma LBGT sokmam
Yok be o an kaale almamıştım ama burada kız hesaplarını görünce üstelik en az 5 kız hesabı dedim bu sağlam değil ne olduğu belli değil
Direk kac
😂😂e niye peşimde bunun türü ne belli değil
Ben şimdi dank etti o an anlamadım zaten işim yok benim
Kendinden şüphe duyuyordur
İ. bne mi yani dkdkdkd
İ. bne bence
Aldatmştr
Bilsek. sim demesi ile aldatma alakası nedir ayrıca sevgilim değildi normal bi arkadaş sadece
Merak sadece burada da kız hesaplarını görünce o an dediği aklıma geldi
Ben sadece erkeklerden hoşlanıyorum
Yok işim olmaz zaten kafama oturdu çoğu şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?