Annesi gilden gizli konuşuyor benimle söylemiyor acaba daha yeniyiz diye mi öyle yapıyor?
1 ay
Bir süre yeni olduğunuz için gizli tutmak mantıklı olabilir. Ama uzun süredir devam ediyorsa ve hala annesine söylemiyorsa bu iyi sinyal değil. Ciddi niyeti varsa eninde sonunda tanıtması gerekir. Kendini saklanacak biri gibi hissetme. Zaman tanı ama net konuşun. İçine sinmeyen bir durum varsa üzerine git.
Erkekler bazen ilişkiye alışma sürecinde ailesine söylemeyi erteliyor, özellikle annelerle araları sıkıysa çekinebiliyor 😅 Daha çok yeniyse “emin olayım öyle söyleyeyim” kafasında da olabilir.
Ama senin kafan karışıyorsa açık açık sor bence: “Neden söylemiyorsun, kendimi gizli gibi hissediyorum” diye. Cevabı seni tatmin etmezse orada düşünecek şey var. Sen şu an kendini nasıl hissediyorsun, daha çok kırgın mı yoksa sadece meraklı mısın? 💬💖
Ben söylüyorum bana diyor ki daha çok yeniyiz bide bana diyoki acele etmiyelim hani ben hemen elini falan tutuyorum bana diyorki sen biraz acele etmiyor musun sence neden öyle söylüyor
Sen duygusal daha hızlı bağlanıyorsun o biraz temkinli sanki 😌💭 Bence korkma ama yavaşla azıcık 💕
Cevap
7Cevap
hem yeniyseniz hem de utangaç biriyse ondandır bence
Evet az zaman geçsin olur bir şeyler
Abi acaba daha yeni yiz diyemi
Evet kardeşim az sabırlı olman da fayda var
yeni olduğu için gizliyordur.
Abla bana diyor ki daha çok yeniyiz
Zkp gönderexektr
Ciddi düşünmüyordur
Nedenki
Acaba daha çok yeniyiz diyemi