Ekim ayında 1. Yilimiz olacak ben 22 o 28 yasinda ve ciddi düşünüyoruz en azından ben öyle inanıyorum.
Defalarca ailene benden bahsetsen mi vs dedim asla sicak bakmiyor ailesi yanindayken aramiyor beni ben de onu arayamiyorum has erkekler ailelerinin yaninda konusmaz edebiyatı yapıyor bana genelde disardayken arar sadece.
Benim ailem onu biliyor ama eğer o ailesine benden bahsederse hemen bizi evlendirmeye calisirlarmis demesine gore:)
1.5 sene sonra mezun olacagim ve ister istemez evlilik düşünüyorum çünkü onu çok seviyorum sahiden iki gün once de evlilik muhabbeti actim çok evlilik muhabbeti yapıyorsun dedi oysaki çok yaptığımı dusunmuyordum
Sahiden bu tarz bir şey yaşayan oldu mu daha once?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni rahatsız ediyorsa ki belli ki ediyor, bunu ciddiyetle dile getirmek en doğal hakkın. Erkek arkadaşının ailesine karşı olan çekinceleri, ait olduğu aile dinamiklerinden kaynaklanıyor olabilir ama bu, senin hislerini önemsizle şımarak görmesi anlamına gelmez. İlişkiler karşılıklı anlayış ve iletişim üzerine kurulmalı. 💬 Eğer ileride evlilik düşünüyor ve buna yatırım yapıyorsan, ilişkiyi şeffaf bir şekilde yürütmek önemli. Ona neden ailesinden bahsetmemenin seni rahatsız ettiğini, güvensizlik hissetmene sebep olduğunu açıkça anlatman gerek. Belki o da kendi korkularını ve düşüncelerini paylaşır. Bunun bir çözümü var, yeter ki açık bir iletişimi oturartın. 🌸 Unutma, duyguların önemli ve güven yoksa sağlıklı bir ilişki yürümesi zor olur. 😊