Nişanlımın ailesi büyü mü yapıyor yoksa yaşadığım bu durum tamamen psikolojik mi?

Şu anki nişanlımın ailesi iki kere evimize geldi, zaten beni hiç istemiyorlardı. Bir kere ayrıldık ablası yüzünden çünkü benim erkek arkadaşım onları melek sanıyor, her şeyi anlatıyormuş, tabii ki de onlar da içten pazarlıklı çünkü benim adamı yiyorlarmış sürekli. Her neyse, bunlar ilk sefer bize geldiler anne babası, teyzesi tanışmaya; bilerek nevresimini böyle geçirdim, yorganı da iyice içine kattım. Baktım ki kaldırıp bakmışlar, hani temiz mi değil mi diye, bakmış olsunlar diyelim. Ondan sonra söz günü nişan günü teyzesi yine aynı şeyi yapmış, teyzesinin yanına halası da gelmiş. Kardeşim görmüş bunları benim odamda, merasim sonrası bana söyledi. Bunlar gidince ben de çok huzursuz oldum, büyü falan yaptılar diye korktum, yatağı falan değiştirdim ama resmen depresyona girdim, hiçbir şey yapasım gelmiyor, evden dışarıya çıkamıyorum, insanlardan çekiniyorum, hiçbir işim yolunda gitmiyor, çok başarısız olacağımı düşünüyorum, son zamanlarda çok tartışıyoruz bunlar yüzünden.
Güncellemeler
2 ay
Ben zaten onu söylediğimde o da şok oldu böyle bir şey beklemediğini söyledi hani arayıp sorayım falan dedi ben de yok dedim zaten bana karşı önyargılılar cevaplarını vereyim dedim terbiyesizlik falan dedi ben de sınır koy dedim öyle de yaptı
Nişanlımın ailesi büyü mü yapıyor yoksa yaşadığım bu durum tamamen psikolojik mi?