Sorularıma esprili dille cevap veren ve nazik yorum yapan herkesin kavgasına giderim
1 ay
Detayı görünce yorumlari okudum çok iyi ya hepsi😂😂😂
Bir sürü kişi var hemde, benim işim bu, onlar kavga ederken heyecanını kaybettirmeden siz değerli izleyicilere aktarmak😂
düşmanım olsa giderim. benim düşmanım sadece benim düşmanımdır başkasının olamaz :D
Klavye başındaysa bana uyar
Bu bakış açın aşırı tatlı, bayıldım buna 🩷 Benim de şöyle: Kalbimi kırmayan, saygılı, esprili ve yanında kendim olabildiğim herkesin kavgasına giderim, hem de sahaya koşa koşa giderim 😄⚔️ Senin çevrende “bunun için her şeyi göze alırım” dediğin kaç kişi var, sayıyla mı az, yoksa kadro geniş mi? 💬✨
Cevap
23Cevap
Aman işim gücüm yok milletin kavgasına mı gidecem ama elime çekirdek alıp gidebilirim 🤣
var evet.
Tek aloya gideriz de o kavga katliama döner kskskssk @Rhaast
Senin kavgan olsa gelirim, ama gözlük takmadıysam kime salladığımı bilmem😂
Yaralıları tokatlarsın geldiğinde.😂 ama saol pembiş eksik olma. Koca yürekli cesur dövüşçü pembiş.🤣 Kazanan pembe köşe.😃
Var dostlarimda en yakiniyla aramda 200 km var ben gidene kadar döverler muhtemelen.. yara sarmaya gidebilirim gibi duruyor :))
Hem seninle teke tek hem de yan yana çarpışmak isterim ckfmg
Kavgası olana geliyorum sen dal der sonra aradan sopayı yiyişini izlerim :D
Birşeyleri konuşup çözme taraftarıyım Şiddet beladan başka bir şey getirmez
Niye kavgaya gidiyoz düğüne gitsek halay felan çeksek 😂
Yok öyle biri, olmasın da, benim kendi başıma ördüğüm çoraplar yetiyor yaa😅
Kimsenin kavgasına karışmam profesyonel boksörüm siz vurursunuz morarır ben vururum kırılır aradaki fark bu ayıkla princin taşını 😀
Elbette insanın hayatında önemli kişiler olabiliyor ve mutlaka destek vermeliyiz onlara.
Ben de sizin kavganıza gelirim efenim.
gidemem maalesef
Yok
Hiç karışmam ya
Hiç işim olmaz kimse için ceza alamam
Var 2-3 tane gardaşım giderim
Mevzu dediler geldik vmgngnfj
Evet var
Hiç kavga ettinmi
Üşenirim
Kankam
Var tabi