Nişanlımı seviyorum ama ailesi sürekli aramıza giriyor, bu nişan sürecinde ne yapmalıyım?

Merhaba biz nişanlımla çok iyi anlaşıyoruz ama kendisi çok temiz ve iyi niyetli birisi, ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz. Ablası kardeşi teyzesi hepsi böyle tövbe bismillah şeytan gibi her şeyi yapıyorlar ama gizliyorlar. Kız kardeşi üniversite okuyorum ayağına benim adamı sömürüyor sevgilisiyle buluşuyor, herkes de bunu biliyor. Benim daha önce üç yıllık bir ilişkim vardı, ablası bunu sora sora bir taraflarını yırttı. Ev alacaktık belli bir şeyden taksitle alınıyor ya oradan ama kendi üstüne alacakmış hanımefendi, biz de hayır deyince kötü olduk. Gelecek paraları vardı, yazın düğün için ayıralım dedik, ablası istiyor neymiş kendi ev alacakmış eksiği varmış. Ben hayatında iken başka bir kızla buldular tabi gitti, benim sevgilim aradı konuştu ben de duydum ama sürekli sıkıntı var yani. Onu seviyorum o da beni seviyor, biraz ağır konuştum ona sanırım soğuk yapıyor. Bugün de ben ne yapayım gidince konuşacağım dedi, mesafeli ayrılmamızı iple çekiyorlar zaten, nişanlı yuva kuracak bu çift hiç denmiyor.
Güncellemeler
1 ay
Benim ailemde alttan alıyor yani çoğu şeyi bilmiyor
Nişanlımı seviyorum ama ailesi sürekli aramıza giriyor, bu nişan sürecinde ne yapmalıyım?