İnsanlar partnerlerini seçerken gerçekten kalplerinin sesini mi dinliyor, yoksa bilinçaltındaki eski travmalarını mı takip ediyor?

İnsanlar partnerlerini seçerken gerçekten kalplerinin sesini mi dinliyor, yoksa bilinçaltındaki eski travmalarını mı takip ediyor?

Bu tamamen kişiye bağlı yani duygularıyla hareket eden bir yapıda ise kalbinin sesini dinler ve bu onu nereye götürür bilinmez ki genelde insanlar mantığını susturup sadece kalbini dinliyorsa sonrasında çok pişman oluyorlar.
Bilinçaltında ciddi travmaları varsa ve bunlarla yüzleşmediyse genelde bu travmalardan kaçayım derken kişi kendisine yeni travmalar yaratacak kararlar alır yani insan hatalarının veya hayatına aldığı hatalı kişilerden doğan olayların sorumluluğunu da üzerine alıp bunlarla barışabilmeli yoksa kaçtığı ne varsa yine onu bulur.
Çoğu zaman ikisi birden. İnsan kalbinin sesini dinlediğini sanarken bazen geçmiş yaralarına tanıdık gelen kişilere çekilebiliyor. Kendini tanıyan biri ise gerçekten kalbinden seçim yapmaya başlar.
Aslında yarım kaldıkları duyguların tamamlanmasını istiyorlar tabi geçmiş travmalar ile bağlantılı olduğunuda düşünüyorum. Bundan dolayı bir çok ilişkini sagliksiz ilerliyor. Halbuki birbirini olduğunu gibi kabul etmek varken, sürekli tatmin olma arayışındalar...
Bence çoğu insan kalp dinliyorum sanırken aslında travmalarının peşinden gidiyor 😅 Bilinçaltı tanıdık olanı güvenli sanıyor, o yüzden çocukluktaki dinamiklere benzeyen partnerlere kayıyoruz. Ama kendi yaralarını fark edip üzerine çalışınca seçimler çok değişiyor 💫 Sen sence daha çok kalbini mi dinliyorsun, yoksa kendini tekrar eden döngülerde mi buluyorsun? 💔✨
Cevap
16Cevap
parası ve tipi olanı seçerler
İnsan gerçekten partner seçerken kalbine bakıyor. Kalbi ne derse ona göre davranıyor. Travmasına göre davranan ise herşeyi mantığa göre ayarlıyor
Kalp sesine veya travmaya göre partner seçilmez, karakterine olan uyumuna göre partner seçilir
Önce hayattamı yaşıyormu diye bi bakmak lazım jsjsjs
Bence gelisi guzel seciyorlar kim denk gelirse... Cogunluk yani
Sevgili yapmıyorum karıya gidiyorum böylesi bu devir için en avantajlı ilişki zaten sevgili yapan erkekler de kıza çakmak için seviyorum diye kızları kandırıyorlar
Bilinçaltındaki ilkel o dürtülerini dinliyor.
Yoksa kimse gözgöre hata yapmazdı.
Kalbimin sesini dinliyorum travmam olacak kişileri özenle seçerim genelde sjsjsjsjdj
Kavun değil ki bu seçip iyi mi kötü mü anlayabilesin çok saçma
tedavi etmediyse üstesinden gelmediyse ağır travlamrı varsa illa belirir maalesef
Peugeot partner çok masraf çıkarıyor aga
Kdkdkkdkd saçma bir araba zaten
Kesinlikle dkdkdk
Ben kalbimin sesini dinlerimm
Mantığı dinlemedikleri kesin.
Partner değil, eş seçer gönlüm.
Maalesef ki travmalarında boğuluyor
Çeşit çeşit insan vardır değiştir istekleri..
Kalp sesi diyorum kendimce abim
Travma değil de daha çok tecrübe.
Çok karmaşik bi durum
Ne kalbii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?