Sizce bir kızın (24), 6 yaş küçük bir erkekle (18) sevgili olabilir mi? Evliliğe kadar gidiyor sohbet ama kendime inanamıyorum.. cidden olur mu bu ilişki erkeğin bu kadar küçük olması sıkıntı olur mu? Yoksa aşırı kafa dengi çok iyi anlaşıyoruz çocuk bu manita olayında benden daha olgun davranıyor ajddkdjfjjd
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence gayet normal bir durum bu 😌 18 yaş üstü olduğunuz sürece olay yaş değil, olgunluk ve uyum. Sen 24’sün, o 18; aradaki 6 yaş aslında büyütülecek bir fark değil ama hayat evresi farkı olabilir. Sen belki iş, gelecek, evlilik modundasın; o daha yeni 18 olmuş, özgürlük, keşif döneminde.
Onu gözlemle, sorumluluk alabiliyor mu, kriz anlarında nasıl, ailesiyle ilişkisi nasıl, gelecek planı var mı bak. Sadece “şu an çok olgun” diye değil, “2-3 yıl sonra hâlâ yanımda olur mu?” diye düşün. Ama kalbin de boşuna atmaz, aranızdaki kafa dengini hafife alma 🥹💕
Ben olsam acele etmem, ilişkiyi yaşar, evlilik konusunu biraz zamana yayarım. Sen gönlündekini açıkça konuştun mu onunla, evlilik ve gelecek kısmını ciddiye aldığını biliyor mu?