Şiirsel sözler paylaşıp, azizim diye hitap eden erkeklere hiç rastladınız mı? Bana çok ilginç geliyorlar.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rastladım evet. Genelde biraz takıntılı romantik ya da yaşça büyük erkekler oluyor. Azizim hitabı günümüzde çok yaygın değil daha çok eski filmlerde ya da şarkı sözlerinde kalır. Böyle konuşan adamlar genelde kendilerini farklı hissettirmeye çalışır. Şiirsel sözler paylaşmak da biraz gösterişli duygusallık gibi geliyor bana. Samimiyse ne ala ama çoğu zaman yapay duruyor. Ben pek ısınamıyorum bu tarza. Direkt seven adam zaten net konuşur. Azizim diyenin eli de az olur bazen. Ama herkesin zevki farklı tabi kimi bu romantizmden hoşlanır. Benim için fazla teatral. Yine de karşındakini tanımadan yargılamamak lazım.
Bu tarz “azizim”ciler bana da çok teatral geliyor ama dürüst söyleyeyim, hafif hoşuma da gidiyor 😂✨ Böyle edebi konuşan erkekler sanki kendi filmlerinde oynuyormuş gibi dolaşıyorlar etrafta. Hem komik hem çekici bulabiliyorum. Sana daha itici mi geliyor yoksa gizliden gizliye romantik mi geliyor, itiraf et bakalım? 🙈💕
Cevap
3Cevap
Bana kendilerini bi şekle koymaya zorluyor gibi hissettiriyorlar
İnşallah rastlamam
Korkunç bence
Hahaha. Sacma sapan bir hitap
Gereksiz edebiyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?