Erkek arkadasimla ara verme karari aldik?

erkek arkadaşımda bir buçuk aydan fazladır çıkıyoruz bana en ufak bir yanlış hareketi dahi olsa hep özür diler gönlümü alırdı ama son günlerde bir değişik oldu okuldan çıkar çıkmaz ilk bana yazardı dün buluşacaktık 5 dakika sadece onun evinin o taraflarda ben bekledim sonra annem izin vermedi ikna etmeye çalışıyorum yazdı ben de sıkıntı yok yazdım ama hâlâ bekledim bir mesaj gelmedi ben de aradım açmadı müsait değilim yazsana yazdı ben de çok sinirlendim ayrılalım yazdım zaten annem izin vermedi demesi tamamen bahaneydi sitesinin önünde buluşacaktık benim annemin ondan haberi olmadığı halde ben buluşacaktım onun zaten tüm ailesi biliyordu onun yüzünden 1 saat otobüs bekledim bir de evlerinin önünde en azından bir otobüsten inip 5 dk sarılmaya bile gelebilirdi ben ayrılalım deyince sen ciddi misin dedi seni seviyorum ayrılmak istemiyorum ama sen istiyorsan kararına saygı duyarım dedi çabalamadı en son ara verme kararı aldık ig hesaplarımızda birbirimizin küçüklük fotoğrafları vardı hâlâ kaldırmadık ikimiz de tiktok videomuzu da kaldırmadı seviyorum ama çabalasın istiyorum napmalıyım zaten benim bir kere sütten ağzım yandı bu konuda

Erkek arkadasimla ara verme karari aldik?