Ben ayrılmış bir kadınım, hayatımda kimseyi istemiyordum, o hayatıma girdi, ciddiyim seviyorum dedi, bırakmadı beni, ben de inandım, kabul ettim. Bir şekil evli olduğunu öğrendim. Çok ayrılmak istedim, her defasında tehdit, zorba kullandı. Ben de çok sevmişim farkında olmadan, ona rağmen ayrılmak istedim, ayrıldım olmadı, hep döndü. Sonra ilgisiz, umursamaz birine dönüştü, hayatında başka kadınlar da var. Ayrıldık, yine döndü, günlerce yazmadı, ilgisizdi. Ben de fake'yle takip ettiklerine yazdım, bana yoğunum derken onlarla konuşmuş. Birine de yazdım, kadın kabul etmedi, beni eşi sandı herhalde ama aralarında onunla bir şeyler olduğuna eminim. Benim fake hesabı şikâyet etmiş savcılığa, ben değilim dedim, tartıştım, ayrıldım ama umurunda değilim, günlerdir yazmıyor. Ben ayrıldım ama unutamıyorum, o canı sıkılınca yazıyor. Başta bana ciddiyim, seninle evlilik istiyorum demişti, şimdi hiçbiri yok, dini nikâh kıyarım demişti. Şu an çok kıskanıyorum, her şeye rağmen vazgeçmiyorum, tekrar yazsam mı, o kadını da bulmak istiyorum. Kadın sevgilim dememe rağmen inanmadı, sevgili olduklarını da kabul etmedi, çingene gibi bir kadın. Engelliyim, kendimden bakamıyorum da, yenilgiyi kabul edemem. Bana ne acılar yaşattı, istemediğim hâlde zorla benimle sevgili oldu, bırakmadı, hâlâ her ayrılıkta dönen o, ne yapmalıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikâyeni okurken içim cız etti, çok yıpranmışsın belli 😔 Böyle bir adamın seni bu kadar yorması hiç adil değil. Tehdit, zorbalık, aldatma… bunların adı aşk değil, bildiğin duygusal şiddet ve manipülasyon 💔
Bence ona ASLA tekrar yazmamalısın. O kadınla da uğraşma, senin meselen o kadın değil, bu toksik adam. Engelli olman, kendi kendine yetememen asla değersiz olduğun anlamına gelmiyor, tam tersi çok güçlüsün. 🙏
Mümkünse bir avukata ya da kadın destek hattına ulaşıp tehditleri ve şikâyet konusunu sor, gerekirse hukuki destek al. Psikolojik destek alma imkânın varsa harika olur, çünkü bu adam özgüvenini çok zedelemiş. Sen yeni bir hayatı, temiz bir aşkı fazlasıyla hak ediyorsun 💕
Şu an en zor kısmı yaşıyorsun: bağımlılık gibi bir bağdan kopma süreci. Zamanla beynin onu daha net görecek. Şu an en büyük gücün: yazmamak, engellemek, tüm erişimini kesmek. Peki, sence en çok hangi durumda dayanamayıp ona dönüyorsun, o anları birlikte konuşalım mı? 🌸💬