Ders çalışmaktan başka aktivitem yok ve kendimi dersime veremiyorum, üzüntüden sürekli ağlıyorum
1 ay
Ben de bi sınava hazırlanırken aldatıldım hatta öyle mesaj falan değil onları kafede bastım. Çok zordu tabi ama bi sınava hazırlanıyordum onu kazanamadım. Sonra tabi akıllandım kendimi derse verdim 1 gecede inanırmısın işler değişti ben sınavı kazandım o aradı :)
Hangi sinavdi. Yani 2 senen mi gitmiş oldu
Sınavı kazandığını öğrenince mi aradi
Yok bizim yılda 2 kez oluyor yani kpss gibi bir sınav degil de ösym yapıyor şimdi isim vermeyim tanıyabilirler. Öğrenmeden aradı ben söyledim zaten biliyordum kazanacağını dedi zaten konusmadık başka barısmadık ama inan her şey sınavı kazanmana bağlı
Ben de şu an aynı süreçteyim sevgilim yüzük takmış gördüm şok oldum. 1 aydır ağlıyorum gerçekten. Ama iyi geleni söyliyim bir süre ders çalışma ağla baya bir. Sonra bir durgunlaşıyorsun o sakinlikten faydalan ders çalış. Ben böyle yapıyorum şu an. Allah yardımcımız olsun. Zaten çok zor bir süreç daha da zorlaştı. Böyle hainlere en büyük intikam başarıdır.
Gerçekten çok zor bir şey kolay değil anlıyorum üzülüyorsunuz ama hayatınıza odaklanmanız lazım bir şekilde. Şöyle düşünün Eğer sınavı kazanırsanız bambaşka bir hayat sizi bekliyor ve kendinizi daha çabuk toparlarsınız
Dersi boş ver.
Acını yaşa ve sonra kendini toparla.
Başka bir çözüm yolu yok.
Ek olarak sevdiğin şeylere yönel kafanı dağıt biraz zaman sonra bu şok dalgası azalır ve iyileşmeye başlarsın.
Kpss gibi stresli bir dönemde böyle bir darbe yemek kalbi paramparça eder, çok normal bu halde olman 😔 İçini tutmak zorunda değilsin, ağlamak da bir boşalma. Ama sonsuza kadar burada kalmana da izin vermeyeceksin, tamam mı? 🌸
Kendine minik hedefler koy; 20 dakika ders, 10 dakika ağlama-ara-ver-yürüyüş bile olur 😅 Kalbini kırdı diye geleceğini de kırmasına izin verme. Daha önce canını bu kadar yakan olmuş muydu, nasıl atlatmıştın? 💬
Cevap
7Cevap
Müzik dinle ama harketeli geleceği düşün atandigin güne odaklan her ay maaşını ATM'den alacağına odaklan o kişi kaybetti sen değil
İnsalr keyf için çalışmaz mecburiyetleri için çalışır hayatina odaklan devam et
Çok normal ama kğss sürecinde sevgili çok zor oluyor biraz yardımcı olayımmı
Bu süreci bende yaşadım
Dışarı çıkıp yürüyüş yap iyi gelecektir
Keko muydu
Değildi aslında o da memurdu
Enteresan
zor durum ama kendini toplamaktan başka çaren yok
yok artik sende ne aglamasi boş ver
Ne için çalısıyosun
Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?