Bu tür şeyler olduğunda siz ne yapıyorsunuz? Ya da siz mi hep çabalayan tarafsınız?
Rahatsız oluyorum
Hoşuma gidiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu tür şeyler olduğunda siz ne yapıyorsunuz? Ya da siz mi hep çabalayan tarafsınız?
Bir erkek olarak bunu istemem. Sadık olduğu sürece ekstra ekstra kendini harap etmesini istemem. Bir erkek olarak benim partnerimin stresten çok keyif almasını isterim. Uğraşılacak çabalanacak şeyler varsa bunu erkek tarafı yapmalı diye düşünüyorum.
Bu harika bir bakış açısı haklı olduğun konular var tabikide bir insanın erkek ya kadın farketmez kendisini mahvedicek kadar çabalaması berbat bir şey ama her zaman erkek tarafından da beklemek lazım tek taraf çabalarsa o ilişkinin müddetide az olur güzel şeyler birlikte yapılmalı
Ya kadın kendini bildikten sonra sorun yok. Ama munzurluklar yapıp sürekli sorun çıkaran birisi ile elbette bir ilişki sürmez. Fakat insanların bazen kendini kaybettiği zamanları olabiliyor. Bu durumlar bazenleri ise ya da bu kotu zamanlar ise yine çabalamak gerekir. Aslında kastım tabii ki kadın her haltı yesin erkek çabalasın değil. Biz biraz daha düzgün insanların düzgün 2 bireyin ilişkisinden bahsettik aslında buraya kadar :) Yine de bir ilişkide erkeğin daha yapıcı olması gerektiğine inanıyorum. Eğer kadınının mutlu ederse erkekte mutlu olur boyle inanıyorum...
Benim kesinlikle hoşuma gidiyor ama altını kalın çiziyorum: dengeliyse hoşuma gidiyor 😅💘 Tek taraflı fedakârlık ilişki değil, emek sömürüsü gibi geliyor bana. O benim için çabalıyorsa ben de onun için çabalamayı seviyorum, böyle olunca çok tatlı bir enerji oluşuyor arada ✨
Ankette hoşuma gidiyor seçiyorum. Seninki nasıl, şu anki ilişkinde daha çok çabalayan taraf sence kim? 💭💕
Cevap
8Cevap
Ben çabalarım ama karşılık yoksa çabalarım boşa ise bırakırım çabalamayı
Finansta yatırımda böyle bir şey işte :((
Ayarında yapsın ben konuştuğum zamanlar çabalasa daha hoş olur istemediği zamanlarda güzel olmaz
Normal olsun öyle çok olunca bunalabilir iki tarafta
Sevgilim ise yaptığı her şey hoşuma gider.
Sevgilim yok
Ama çabalaması hoşuna gider canım
Çabalarım seviyorum tabi kii.
Hosuma gider amasyada
Rahaysiz eder
Neden ki ben hep tatlı olduğunu düşünenlerdenim
Fazla naz aşık usandiri
Çabalayan bir sevgili görmek nasip olmadı
Bazen çabalayan biri bunu o kadar gizli şekilde arka planda yapar ki göremezsin vardır öyle insanlar
Yok genelde benden beklediler. İnsan da karşısında bir çaba görmeyince bir süre sonra sende bırakıyorsun çabalamayı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?