Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hediyeyi geri ver ve mesafeyi ayarla. Yok ama birinin kalbimi çarptırılması, gururumu okşamasi hoşuma gidiyor dersen bambaşka bir yola girersin. Kararını burada vermen gerekir.
Bir erkek arası iyi olduğu evli bir kadınla bu kadar değerli bir hediye alıyorsa, çok büyük olasılıkla o kişinin ilgi alanındasınız demektir. Ayrıca kaliteli bir erkek, ilgilendiği, elde etmek istediği kadını pahalı hediyelerle etkilemeye çalışmaz. Benim gözümde bu basitliktir. Pahalı hediye sevgiliye, eşe alınır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Evliysen niye pahalı bir hediyeyi kabul ediyorsun ve o adam nasıl böyle birşeye teşebbüs edebiliyor şu an yaptığın evli bir insan için yanlış bunu bize sorman vicdanını rahatlatmaktan başka bir şey değil anlamıyorum sizin gibileri evlisin elin adamı sana nasıl pahalı hir hediye alabiliyor ve sen nasıl kabul edebiliyorsun evli olduğunuzu mu unutuyorsunuz
15 Yorumla
Soran1 ayİnsan arkadaşına hediye alamaz mı?
Soran1 ayŞüphelerim var tabi.
- 1 ay
Eşine söyleyemediğin her durum güven sarsıcı bir durumdur. Evliliğin temeline zarar verirsin haberin olsun. Kabul edilmemesi gereken bir hediye. Ya geri ver ya da eşine bu durumu söyle derim
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
1 ayNe kadar fiyat bilgisi paylaşırsan belki daha iyi yardımcı ola biliriz çünkü pahalı ucuz algısı değişkenlik gostere bilir ve onun doğum gününde sende ona bir hediye almalısın bu taktikte ola bilir. Daha pahalı bir şey aldira bilir sana çok şeytani bir tuzağın girisindesin Şu an
02 Yorumla
Soran1 ay100 binin üzerinde.
- 1 ay
Valla yanlış anlama bırak iş yerini kimse arkadaşına bu kadar pahalı hediye almaz eğer maaşlarının 100 bin dolarsa bu hediyeyi normal görürüm yok eğer aldığınız maaş 100 bin dolar değilse hemen bu hediyeyi geri götür ver canım bu para buna verilirmi dersin geri iade edersin parasal değeri olmayan manevi değeri olan bir şey insan alır
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
1 ayKimse kimseye öyle arkadaş diye hele ki iş arkadaşı diye doğum gününde pahalı hediye almaz. Evli bir bayana da almamalı, sen dahi eşin yanlış düşünür diyorsun ki haklı yani eşin. Kim ki o sana o hediyeyi alıyor karşılığında ne talep edecek diye düşünür insan. İnsan eşini tanır ve yuvasını tehlikeye atacak şüpheli şeyler izin vermez. Bu saygıdır. Bir kere sızdırmış çatırdamış evliliğiniz.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum baya hassas, seni anlıyorum 💔 Kolye pahalıysa ve özellikle sen söylemeye çekiniyorsan, içinin rahat etmemesi çok normal. Hediye kabul etmek başlı başına yanlış değil ama eşinin güveni bu işin kalbi 💍
Bence önce eşine sakin bir dille anlat, “böyle böyle olmuş, kararsız kaldım” de. Tepkisine göre ya birlikte geri verirsin ya da ofiste takmaz, özel günlerde bile takmamayı seçersin. Senin içini en çok ne rahatlatır sence? 💬02 Yorumla
Soran1 ayİçim rahat değil ama çok istediğim bir şeydi.
Kendi maaşımla alamam kolay kolay.Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayİşte tam burası dikenli nokta işte 💔 Hem istek hem vicdan sıkıştırmış seni.
Bence kolyeden çok huzurun önemli güzelim. Eşine açıp dürüstçe anlatırsan hem güveni korursun hem de üstündeki yük hafifler ✨ “Çok istediğim bir şeydi ama içim rahat etmiyor” demen bile hislerini anlatmaya yeter.
Eğer eşiyle konuştuktan sonra o da rahatsız olursa kolyeyi nazikçe geri verirsin olur biter. Belki eşin “istersen senin olsun takma sadece” bile diyebilir kim bilir 💬
Şu an hislerine bakınca içinden “keşke almasaydı” duygusu daha baskın geliyor gibi. O his genelde yol göstericidir. Vicdanın ne diyorsa kalbin orada rahatlar 🕊️✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
1 aybence genel olarak birinden arkadas bile olabilir pahalı bir hediye kabul etmek bence yanlış. pahalı hediyelerden hoşlanmıyorum, kaldiki bunun karsilik vermesi de var. Misal dogum günlerinde sende ona hediye alacaksın, o sana cok pahalı birsey almışsa senin ona pahalı alman gerekiyor gibi bir duygu yaratıyor. Bence manevi değeri olan seyler daha kıymetli daha samimi ve icten
01 Yorumla
Soran1 ayGenel olarak söylediklerin doğru ama aldım bir kere.
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. İnsan arkadaşına hediye alır burası normal ama dediğin gibi senin kendine hayatta alamayacağın meblağda bir hediyeyi birinin sana alması demek aslında senden bir beklentisi olduğu anlamına da gelir yüksek ihtimalle. Ve evli olduğunu da hesaba katacak olursak yaptığı hoş değil. He adam ultra zengindir, onun için aslında çok çok ufak bir hediyedir, bu anlaşılabilir. Ama aynı iş yerinde çalıştığınızdan mütevellit öyle olduğunu hiç sanmıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayHiçbir karşı cins arkadaş evli birisine pahalı hediyeyi öylesine almaz. Yapman gereken şey çok net. Gidersin o kişiye çok teşekkür edersin ama bunu kabul edemeyeceğini alırsan eşinin yanlış anlayabileceğini belirtirsin hem mesafeni kırmadan net şekilde koymuş olursun hem de eşinle problem yaşamazsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayÇevresel duruma bağlı bir durum bu sosyal yaşantı ve gelir düzeyiniz üst sınıflarda ise aldığınız ve verdiğiniz hediyeler gelen hediye ile eş değerde bir durumda ise eşinize söyleye bilirsiniz yok aldığınız ve verdiğiniz hediyelerden daha yüksek bir miktarda ise gelen hediye geri iade edin bir beklenti oluştura bilir ve sorunlar cıkara bilir
00 Yorumla
1 ayBence aldıysan eşine söylemen gerekiyor sonradan görürse daha büyük sıkıntı yani ben olsam eşime söylerdim. Aynı bu şekilde anlatırdım kabul ettim ama bilemiyorum yanlış mı yaptım doğru mu yaptım diye söylerdim ben yani.
05 Yorumla
Soran1 ayEşim işten ayrılmamı ı bile isteyebilir.
- 1 ay
Anladım o zaman söyleme bence almışsında artık yapacak bişey yok o zaman kendim aldım dersin
Soran1 ayFiyatını zaten bilmez diye düşünüyorum.
- 1 ay
O zaman söyleme yani ben eşinin karakterini şimdi bilemediğim için fazla agresif davranacaksa söylememek daha iyi
Soran1 ayYani fazla kıskanç olabiliyor.
Belki arkadaş olarak almıştır. Sende yakın değerde bişey al teşekkür et. Böyle şeylere gerek yok tekrarlamayalım de geç. Eşine de kendim aldım dersin
01 Yorumla
Soran1 ayMantıklı ama ben o kadar pahalı hediye alamam. Eşimle ortak banka hesabımız var, fark eder.
1 ayAldiktan sonra geri vermen sacma olur, fakat hediyeyi kabul ederken, gerek yok ne alaka bu kadar pahali birsey almissin diyebilirdin. Kocana soylersen kesin yanlis anlar, soylemesen ayri bir dert
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Hediyeyi veren erkek muhtemelen. Yanlış anlar dedigine gore basta senin o kolyeyi istedigini nerden biliyo ve sen niye alirken bunu dusunmedin? demekki senin niyetin zaten farkli. Yazik esine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence ikinizin de birbirinize hisleriniz var. O da bundan emin şekilde hediye almış. O kişi evli mi peki?
02 Yorumla
Soran1 ayBekar.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 ayO fiyatta bir kolyeyi kimse kimseye heleki karşı cins ise sırf hediye olarak almaz kendini kandırmayı bırak bence 😄
01 Yorumla
Soran1 ayEvet karşı cins.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. tabi ki geri vermelisin bu esini cok kotu hissettiri.. ve Şu an sana o hediyey alan adam ilgi bile duydugunu soyleyebilirim..
06 Yorumla
Soran1 aySamimiyiz ama hiç öyle bir ilgisini hissetmedim.
- 1 ay
erkekten samimi arkadas olmaz.. bunu dedigim icin tasliyorsunuz yeriyorsunuz.. ancak erkketennn samimi arkadas olmazz.. kadin ne kadar izin verirse erkek o kadar sokuluir.. sen samimi gormen onun da seni oyle gordugu manasina gelmezz.. ayrica ben erkek arkadasin kocan vs olsaydim bu duruma cok bozulurdum.. dusunsene bir kadin kocana cok sevdigi bisey aliyor.. sen alamadigin icin.. ne hissedersin.. bunu klasik senin anan bacina yaparlarsa ne dsunursun ne hissedersin gibi bakma olaya.. bunun medeni olmakla da alakasi yok bu tamamen icgudusel bir tepki
kendi maasinla alamayacagin kadar pahali bir hediyeyi alan erkek bekar mi evli mi?
Soran1 ayBekar O. Ben evliyim.
Soran1 ayHaklısın Hediyeyi görünce bile aklıma geldi aslinda "neden eşim düşünüp de almadi" diye.
Hatta belki o kolyeyi ne kadar istediğimi bile bilmiyordur eşim.- 1 ay
bazen olur aplacim.. bazen olur insan bazen boyle hisseder normal.. anormal olan ise bunu devam etmesine izin vermek.. simdi ortada bir hata vs yok.. ve iade ederken de cok kibar olma.. ve direk ifade et hediyenin cazibesine kapildim de.. yani olayin onla alakali olmadigini net dile getir.. erkekler sirtlandir apla.. mikrop gibidir.. siz onlari egiteceksiniz..
Gizli Üye(36-45)1 ayEşin iş yerinden bir arkadaşına pahalı bir hediye alabilir mi sorusunun cevabı evet ise kabul edebilirsin
21 Yorumla
Soran1 ayBoyle düşününce evet.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayO "bir arkadaş" dediğin karşı cinstense olmaz, kabul etmemeliydin.
01 Yorumla
Soran1 ayEvet, erkek.
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Geri vermen daha mantıklı bence ben eşinin yerinde olsam ben de yanlış anlardim ayartmaya çalışır gibi tövbe tovbe
00 Yorumla
1 ayYanlışa yanlış mı diye sormak da değişik olmuş evlisiniz kaç yalındasınız yanlış ile doğruyu ayırt etmek kolay bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 ayEvet bunu eşine anlatamazsin ve evde saklasam da ne yarar ki karşı taraf da hediyemi kabul etti diye farklı bir beklentiye de görebilir
00 Yorumla Karşı cinsten birisi evli bir kadına hediye alıyorsa bu iyi niyetli değildir asla
00 YorumlaGeri ver, babasının hayrına kimse evli bir kadına erkeğe yüz binlik hediye almaz.
00 Yorumla
1 ayAha ortalık karışacak kesin bir poklar yiyonuz siz haa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Sen ona ne verceksin önemli olan o. zaten o köleyi takamzsin çünkü eşin soracak nasil. aldin. diye.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 ayOnu almadan once dusunup kabul etmeyecektin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySöyleyemediğine göre alan erkek ve evet eşin ve baban değilse hayatındaki hiçbir erkek sana karşılıksız bir hediye almayacak bebeğim bunu unutma
00 Yorumla
1 ayO kişi arkadaşın değil. Sana o gözle bakmıyor kesinlikle
00 Yorumla
1 ayanlaşılan erkek aldı o sana bunu verdi sende ona başka şey vereceksin kesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayne alaka ya. cidden böyle konularda çekimserlikmi yaşıyorsunuz
08 Yorumla
Soran1 ayBu ne demek. Yaşamamalı miyiz?
- 1 ay
ya bu hediye, öyle ortada hiçbişey yokken de değil, doğum günün olduğu için almış. ney rahatsız etti bu kadar
Soran1 ayPahalı olması.
- 1 ay
hediye bu.. abartmayın
Soran1 ayHerkes boşuna verilmez böyle bir hediye demiş.
- 1 ay
bende çok pahalı hediyeler aldım bu güne kadar. bana da hediye edildi. hiçte altında bişey aramadım. onu diyenler nasıl bir ortamda büyüdüyse hiç karşı cinsten etrafı olmamış demekki
Soran1 ayKabul etmemi ihanet sayan bile olmuş.
- 1 ay
ülkede baya mağara adamı varmış
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
1 ayBence uygun hediye değil pahalı lüks hediye evli birine gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayYok niye yanlış olsun ki?
Ben de iş arkadaşıma filmde görüp beğendiği saati aldım. Aramız çok daha iyi oldu. Daha samimiyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBu durum böyle kalmaz ilerler
Seninde hoşuna gitmiş
08 Yorumla
Soran1 ayHediye almak güzel bir şey sonuçta.
Cevap sahibi1 ayEveett güzel
Cevap sahibi1 ayBoş ver geri verme hediyeyi eşine de söyleme
Soran1 ayBir yandan da geri vermezsem ben onun doğum gününde ne yapacağım diye düşünüyorum.
Cevap sahibi1 aySenin doğum gününde mi aldı hediyeyi sana
Soran1 ayEvet.
Cevap sahibi1 ayAlırsın sen de onun doğum gününde hediye daha uygun bir şey
Cevap sahibi1 ayProfilden devam edelim istersen
bence verme gzüel güzel tak kolyeni ayrıca kocan şimdiye kadar neden almamış ki o kolyeyi sana
01 Yorumla
Soran1 ayKocayı bosatacaksin bana ha 🤣
Gizli Üye(25-29)1 ayKocana söyle de bana 100 binlik bir kolye alsın bende bekarım bakalim Tepkin ne olacakkk
sende Herşeyin farkındasın da laf olsun diye sorma bari ya
11 Yorumla
Soran1 ayBen kimseye bana kolye al demedim.
1 aySanki aldatıyormuş gibi tepkiler var. Alt tarafı hediye diyeceğim. Gerisi özel hayata giriyor pek bir şey söyleyemeyiz
00 Yorumla
1 ayAlmamalisin ben olsam kendi alacak gucum varsa kendim alirim ki pahali diyorsun baskasindan alacak kadar duskun musun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Eşine söyleseydin belki sorun olmazdı gizlersen sorun
02 Yorumla
Soran1 ayKesinlikle yanlış anlayacağını düşünüyorum.
Eşim ne der bu duruma bilemedim
112 Yorumla
Soran1 aySöyleyemedim zaten.
Soran1 ayEşimin haberi olursa hediyeyi geri bile versem o işten ayrılacaksın der.
Soran1 ayDaha fazla ne our? Şiddet falan olmaz bizde.
Soran1 ayAlır miydin sen de?
Soran1 ayBoş yere vermez tabi. Değer veriyordur.
Soran1 ayNeden yazamıyorsun?
1 ayMasum bir hediyeyse neden endişeleniyorsun?
02 Yorumla
Soran1 ayÇünkü çok pahalı.
- 1 ay
Arkadaşlığımız paha biçilemez dersin eşine
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayBu bir erkekten mi geldi
02 Yorumla
Soran1 ayEvet
- 1 ay
Ozöan iş sıkıntılı
1 ayAlan kişi erkektir muhtemelen
011 Yorumla
Soran1 ayEvet erkek.
- 1 ay
Bekar mı o
Soran1 ayEvet.
- 1 ay
Sana çok ilgisi de var sanırım
- 1 ay
İlgisi var mı sana
Soran1 ayYani vakit geçiriyoruz. Arkadaşlıktan öte bir ilgi sezmedim.
- 1 ay
Aynı oda da mısınız? İltifatlar ne düzeyde
Soran1 ay8 kişi bolmelerle ayrılmış aynı ortamdayız.
- 1 ay
Yaşlar denk mi? İlgisi senin hoşuna gidiyor mu?
Soran1 ayÇok meraklı çıktın sen ya🙂
- 1 ay
Çünkü evlisin. Bekar birinin pahalı bir hediye verip senin kabul etmen merak ettitir. Ya kocanla iyi değilsin. Ya da kocanın sana göstermediği ilgi ve iltifatı gösteriyor ki kabul ediyorsun. Merakım bundan.
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. erkek arkadaşsa geri vermelisin
02 Yorumla
Soran1 ayEvet erkek.
- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
1 ayAlmışsın ama bir gün elbet eşin öğrenecek
02 Yorumla
Soran1 ayBenzeri çok takım var. O kadar pahalı olduğunu bilmez diye düşünüyorum.
- 1 ay
🤷🏻 yorum yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayBir erkek bunu hediye etmişse geri ver bence
03 Yorumla
Soran1 ayÇok istediğim bir şeydi ya.
- 1 ay
Ben eşin yerinde olsaydım yanlış anlardım valla ne yalan söyleyeyim
- 1 ay
Kendimizi karşı tarafın yerine koyup öyle düşünüp karar vermemiz lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
1 ayTabi ki yanlış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayses etme kullan gitsin
00 Yorumla
1 ayYalnış iyi gözle bakmam sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 ayResimdeki gibi mi taktı kolyeyi
02 Yorumla
Soran1 ayHayır ya
- 1 ay
İyi hadi, eğer öyle taksa bir şeyler var diyecektim, kocana gösterme kendin almış gibi yap
Gizli Üye(36-45)1 aySorunun kendisi bile yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayYanlış anlar tabiki. Adamın ilgisi var mı sana.
03 Yorumla
Soran1 ayOlmasa böyle bir hediye almazdı sanırım.
Cevap sahibi1 aySen ne hissettin hediyeyi gördüğünde. Hoşuna gitti mi
Cevap sahibi1 ayHoşuna gittiyse geri verme hatta tak çalışırken. Benzeri durum bendede var. Bende işyerinde çok iyi anlaştığımız birine beğendiği bi saati aldım. Çok hoşuna gitti eridi hatta. Önce olmaz dedi ama ikna ettim olası vardı çünkü
Gizli Üye(36-45)1 ayBana göre kullanmamalısın işin yanlış anlayabilir
00 YorumlaMerhaba canım nasıl bir hediye bu
11 Yorumla
Soran1 ayDetayı okumadın mı Aslım?
1 ayonun niyetinini biliyorsan gerek yok bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
1 ayKocan sormucakmı
00 Yorumla
1 ayHoş olmamış
00 YorumlaBence evt
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 ayÇok yanlış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 aySikintiii
00 Yorumla Kimden
00 Yorumla
1 ayEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
1 ayYanlis
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne