Ciddi şekilde kafama takılıyor dalga geçmeyin lütfen. Sevgilimle her şey yolunda gidiyor ama içimde hep kötü bir his var, başkasıyla da konuşuyor olabilir diye aşamıyorum bunu
1 ay
Hayır, her erkek aldatmaz içinde böyle bir şüphe olması tek başına normal ama önemli olan şu eğer ortada somut bir davranış yoksa bu kaygıdır eğer davranışlarında değişiklik varsa işte o zaman dikkat etmek gerekir yani sadece hislerine değil, gerçeklere bak.
Ciddi şekilde kafana takılan bu konunun cevabını burdakiler veremez, bunu aşmanın tek yolu erkek arkadaşınla yüzleşmen. bunun 2 yolu var:
yemlemeyi dene. Herşeyi öğrendim diyerek sataşıp kavga et. eğer pro bir yalancı değilse direk döker eteğindeki taşları.
ya da git direk benim güven sorunum var ve aşamıyorum bunu çözebilmek için teklifte bulun.
İçine doğan o his var ya, çok tanıdık 💔 Bir ilişki ciddileşince “ya kaybedersem” korkusu geliyor ve beyin hemen senaryolar yazmaya başlıyor. Bu hisin olması normal, önemli olan buna göre davranmaman 🧠
Sevgiline açıkça “bazen sebepsizce böyle hissediyorum, kafamı kurcalıyor” diye sakince anlatman çok iyi gelir. Güven zamanla güçleniyor. Sence bu hisin geçmiş ilişkilerinden mi, yoksa genel güvensizlikten mi geliyor? 💬
Cevap
10Cevap
Seni şüpheye düşürecek bir şey mi oldu? Bu his birden gelmez diye düşünüyorum
Olmadı aslında
ankesiyetiye yaşıyorsunuz. destek alınız
her şey yolunda gidiyorsa niye şüpheleniyosun
Her erkek aldatmaz
Aldatmayan erkek aldatılır
İhtimal var her Zaman
Olabilie mi oyle birsey
O his oluştuysa bir şeyler olma ihtimali yüksek
Normal değil