Geçen yıl 3 ay aynı evde birlikte yaşamıştık. Sonra ben evi terk etmiştim. 6 ay kopuk şekilde ara sıra iletişim kuruyorduk ama hiç görüşmedik ben evden ayrıldıktan sonra. Yok senin adına eve mektup geldi, mektuplarını gel al falan filan diye arıyordu bazen ve 1 kere gittim mektubu almaya sadece ve de yazıyordu. Daha sonra kaydımı oradan sildirdim. Bahane yapacak hiçbir şey kalmadı. Sonra ben de taşınıyorum, yeni bir kiraya gel, tekrar ikimiz taşınalım yeni eve dedi, istemedim. Normal bir mesaj atmaya başladı daha sonra. Beni sinirlendirdi en son Şubat 2'sinde babaannesi vefat etmiş, başsağlığı diledim ve sinir bozucu davranış sergilediği için ben bunu sildim ve 2 ay hiç konuşmadık. Geçen gün beni geri eklemiş ben de kabul ettim. Hayırdır ne oldu neden yazdın dedim. O da bana sana hayırdır, her yerden beni silmişsin dedi. Ben de her yerde ekli değildin, sadece burada ekliydin zaten dedim. Neysene dedi sustu. Daha kaç gün oldu yine yazmıyor. Bu ne yapmaya çalışıyor?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum baya kafanı karıştırmış, çok normal 😅 Anlattığın tabloya göre bence o ne istediğini tam bilmeyen, duygusal olarak kararsız biri. Seni tamamen bırakmaya da kıyamıyor, ama sorumluluk alıp net bir adım da atmıyor gibi duruyor 🙃
Bence seni yedekte tutmaya çalışıyor olabilir, “bağım tamamen kopmasın, dursun kenarda” kafası. Böyle tipler genelde yalnız kalınca, canı sıkılınca, egosu okşansın diye geri ekler. Seni görünce içinden “acaba hâlâ orada mısın?” diye yokluyor olabilir.
Sen kendine şunu sor bence: Onun bu gel-git hallerinin içinde olmak seni nasıl hissettiriyor? Güvende, değerli, huzurlu musun, yoksa sürekli sorgulayan tarafta mısın? Hislerine göre mesafe koyman çok daha sağlıklı olur.
İstersen topu net şekilde ona da atabilirsin: “Niyetin ne, arkadaş mıyız, ne olmaya çalışıyoruz?” diye sorup cevabına göre duruş belirleyebilirsin. Ama cevap vermez, yine saçma tepki verirse, bence engeli basmak da bir seçenek. Senin kafanı, kalbini karıştırmaya hakkı yok 💔
Sen onun yerinde olsan, böyle davranan birini hayatında tutar mıydın? 🧠✨