Sevgilimin benden hemen onceki iliskileri ve eski sevgili mesajlari yuzunden iliskiyi cok mu buyutuyorum, guven sorunu mu yasiyorum?

kızlar, kafayı yemek üzereyim, bi kızla tanıştım, çok hızlı gelişti her şey, onun da bana karşı duygularını hissettim ve eve çıktık 1. ayımızda, yaşlarımız 23-30 arası. ben bi şeylerden şüphelendim ve telefonunu karıştırdım, 2 erkekle benimle tanışmadan 3-5 gün önceki konuşmalarını gördüm, ona sordum, instadan tanıştıkları olduğunu, silmeyi unuttuğunu söyledi. onu geçtik, bi akşam 10 gibi bi numara aradı, açtı, hayatımda biri var dedi kapattı, eski sevgilisiymiş. sonra yine bi gün evdeyken telefonu bırakıp tuvalete girdi, instadan bi mesaj: müsait misin, görüşelim mi? sadece o mesaj, geçmiş yok, ona sordum ne bu diye, eski sevgilim dedi (önceki olaylardan farklı biri bu). ben buluşup beni aldatacağını düşündüm, önceki konuşmaları sordum, sevgilim olduğunu söyledim 3-4 gün önce, şimdi tekrar yazdı falan dedi, eşyaları toplayıp gitmeye çalıştım, önüme geçti, eşyaları bırakıp çıkmaya çalıştım bırakmadı, ağladı sızladı ama ben ona aşık olmuştum, çok seviyordum ve böyle bi geçmiş, böyle bi durum asla asla beklemiyordum, bu yüzden aynı gözle bakamadım, çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama aldatılacağımı düşünüyordum. bir şekilde gitmedim ve devam ettik, daha sonra 1 kişiyi daha öğrendim telegram konuşmalarından (yine benden önce başka biri), konuşmaları silmeyi unuttuğunu söyledi. yine devam ettik ama ben bu durumu aşamadım, aşamıyorum, çok mu büyütüyorum bilmiyorum, karar veremiyorum, onun için her şeyimi verirdim, verdim de ama bilmemem gerekti diye düşünüyorum, bunun için çabalaması gerekti diye düşünüyorum, ya beni sevmedi ya da birçok kez aldatıldım. siz ne düşünüyorsunuz, samimi yorumlarınız varsa teşekkür ederim.

Sevgilimin benden hemen onceki iliskileri ve eski sevgili mesajlari yuzunden iliskiyi cok mu buyutuyorum, guven sorunu mu yasiyorum?