Burası doğru insanla evlenmek için yüzde kaç güvenli sizce?
1 ay
Burası doğru insanla evlenmek için yüzde kaç güvenli sizce?
Cevap
4Cevap
güvenli değil
Hacı burada hiç kimse birbirine güvenmiyor burada birini bulmak zor hadi buldun bir de evleneceksin Yok daha neler
Site genelde+18 içerikleri ön plana aldığı için böyle bir yerden düzgün insan bulmak kolay değil. Elbet vardır ama sayı çok azdır
Yok ya ben biraz önce iki soru sormak istedim ikisini de engelledi admin dedim ya güven yok konuşuyoruz mesela özelde mesajlaşıyoruz iş telefon numarasını WhatsApp'a gelince herkes bir geri adım atıyor ya gerçekten kadın değil erkekler işletiyor ya da güvenmiyor
Pembe hesaplı çok mavi var burada :) eski üyeyim dikkat et derim:)
🤣🤣🤣 evet benim de dikkatimden kaçmıyor bazen şu ana kadar zaten mesajla 100 kişiyle konuştuysan telefonuna iki ya da 3 kişiyle konuştum haklısın
Erkeklere güvenilmez ya tuhaf fantezileri var, ama kadınlar olabilir gayet normal ilişki kurulabilir
Kafa dengi hemcins bulursanız dediğiniz gibi güzel arkadaşlıklara imza atılabilir
Buradan kimse ile evlenilmez
Burdan biriyle evlenmek: Zor ama kolay : )
Tımarhanelik olursun
Tam tersi kolay ama zor
Senin kullanıcı adın diye yazmıştım:)
Fark ettim burada durum kullanıcı adımın tam tersi
Buradan doğru birini bulmak çok zor zaten. Elbet vardır ama 100 kişi varsa yüz kişiden 1-2 kişi anca çıkar. Ona da denk gelmek büyük şans olur
Emin ol 1 kişi bile bulamazsın o yüzden buradan kimseyi arama ciddi ilişki için
Öyle bir arayış içinde değilim zaten. Eski bir üyeyim. Siteyi çok iyi biliyorum. Sitede neler döndüğünü de. 1 Xperli fenomenler gördü bu gözler:)
Daha neler görür kim bilir
Her ahlâksızlığa her pisliğe şahit olduk da anlatmıyoruz işte. Kızlara üzülüyorum burada en çok. Allah kendilerini kullandırtmayacak iman şuuru nasip etsin.
Gördüğüm kadarıyla kızların çoğunun erkeklerden farkı yok, Allah düzgün insanlara yardım etsin
Çoğu Pembe görünümlü erkek hesabı onların:)
Yok yok gerçek kızlardan da var değişik olanlar
Buradaki kızların hepsi değilde çoğunun psikolojik ruh hali normal değil. Asosyal olan, sevgiyi ne ailede ne çevresinde bulamayan kızlar var genelde. Erkeklerinde çoğunun amacı zaten günübirlik ilişki burada. Böyle kızların zaafından yararlanıp yarı yolda bırakıyorlar. Sonra burası bu kızlar tarafından ağlama duvarına dönüyor. Hiç sevgilisi olamayıp buradan bulunca evleneceğine inanıp kanan sonrada pişman olan kızlara üzülüyorum ben. Çok kızın canı yandı bu sitede
6 aydır her gün aynı soruyu soran insanlar var bu hiç normal değil
Diyorum ya çoğu depresyonda olan psikolojisi bozuk olan kızlar. Bana normal geliyor artık sorular:)
Normal üstü rahatsız edici, insanları böyle görmek üzüyor beni. Burada eğlence gırgır şamata bilgi alışverişi yapmak gerekirken, çok kolay olan şeyleri göremeyecek görüp yapamayacak kadar aciz kalmalarına şaşırıyorum
Ben güvenmiyorum burdan birkaç kişiyle konuşmuştum hiç normal degillerdi
Düzgün insanlar her zaman okyanustaki İnci tanesi kadar nadir bulunur ve her zaman sayıları az olur.
Evet öyle maalesef
Gayet güvenilir ben evleneceğim
Rabbim hayırlı bir yolculuk nasip etsin inşallah
İnşallah size de aynı şekilde
Allah Teala razı olsun. Teşekkür ederim 😇
Tanistik da evlenmesi kaldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz platformlardan biriyle evlenmek bence yüzdeyle ölçülemez ama şunu diyebilirim: Doğru tanıma süreci olmazsa yüzde 10 bile güvenli olmaz, sağlam tanışma, uzun konuşma, gerçek hayatta görüşme, ailelerin tanışması olursa yüzde 70-80’lere çıkar rahat 😉 Güvenlik, senin sınır koyma ve tanıma hızına bağlı aslında 😌 Peki sen böyle bir şeye sıcak bakıyor musun, yoksa daha mesafelisin? 💭💬