Evlenecek kimseyi bulamayınca "son çare" bu siteden biriyle ciddi bir yola girer misiniz? Güvenebilir misiniz?

Evlenecek kimseyi bulamayınca "son çare" bu siteden biriyle ciddi bir yola girer misiniz? Güvenebilir misiniz?

Bu sitede hayal satıcısı çok fazla. Ben güvenmezdim açıkçası.
ALLAH her zaman ol diyerek insanların hayrına olacak şeyleri vesile kılmaz. Bazen de olma dediğinin ardında uçsuz bucaksız hayrlar gizlidir. Sabırla beklemek en mantıklısıdır.
ALLAH her şeyin en hayırlısını versin. Amin🌿
Son çare olarak değil fakat görüştüğüm birisi vardı bu sitede. İşi ciddiyete döktük, aileler tanıştı nişan yapıldı ama sonu güzel bitmedi. Birkaç sorundan dolayı ayrıldık. Büyük konuşmak istemem ama artık ne buradan ne de başka bir platformdan birisiyle görüşmeyi düşünmüyorum.
Cevap
2Cevap
'Son çare' diyip hayatıma birini almam.
Evlilik amaçlarımın arasında yok. Aşkı bulursam evlilik fikri oluşur bende.
Enteresaaann
Yok ya kafamın içinde geçiyordu o şark (antidepresan) nerden duyduysam 😄
Kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz fakat aşk uzak mesafedeyse ilişkiye zarar verebilir :)
Uzak mesafe 👍
Arkadaşlarım var ama burada evlenilecek insanlar olduğunu düşünmüyorum
Evde kalmayı tercih ediyorum 🙂 sen
Ben de hanıma yapacağım harcamaları arabama yapıyorum :) mutlu ediyor en azından 😄
😂 bu olmadı hanıma ne yapacan sanki size yapacaksın abartma
Ya işte çalışmayan biri olduğunu varsayalım, kazancım onundur. Şimdi öyle biri olmadığından, arabama rahat rahat harcıyorum.. :))
😂😂 yani çalışan birini al sende ayrıca araban seninle bir ömür gelecek mi
Çalışan pek tercihim değil.. Çalışan hanımlar erkeklerden daha fazla yıpranıyorlar.. Bu zulme razı olamam
İnce düşünce 🙂
Teşekkür ederim ama zamane hanımlar böyle düşünmüyor.
🙂 sağlıklı düşünen çok az
Son çare mi aşk olsun
Aşk olsun derken 😄
Çok zor reis imkansiz degil tabi
Güvenmek çok zor.
Belki
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?