Diyelim ki net şu hareketi ya da davranışı yaparsa kesin sendedir
1 ay
Net tek bir “kesin bunu yapıyorsa seviyordur” hareketi yok, ama en güçlü işaret şu: seni sadece iyi günlerinde değil, zorlandığın günlerde de istikrarlı şekilde hayatında tutması. Yani ortadan kaybolmuyor, tutarlı kalıyor ve sözünden çok davranışıyla var oluyor.
insan zihni, gerçeğinden daha iyi "rol" yapmayı öğreneli yüzyıllar oluyor, bunu kısaca "kalpazanlar" filminnden anlatabilirim, abd merkez bankasına sahte para basanlar paraları test etmek için aracı bulup gönderiyorlar, en iyi uzlanlarına inceletiyor abd merkez bankası sonuç: paralar GERÇEK.
bu soru basit değil, sen basit düşünüyosun sadece, birisi "şu" dese inanacaksın, peki değilse! bu o kadar derin bir konu ki! sen sadece aşırı yüzeysel bir insansın. hı sana şunu söyleyeyim; gerçek seven insan tüm insanlığın 100binde biri ölçüsündedir, o yüzden sorduğun sorunun ağırlığının farkında bile değilsin, bu yüzden sen sevgi felan arama, yaşa gitsin, iyice abuk -subuk insan olmadıkça nasılsa bir ilişki yaşarsın , biter ya da evlenirsin.. kafayı takma yani senin anlayabileceğin bir konu değil bu. pazarlıkla da , hesapla da "sevgi" alınır -satılır, şu olursa gerçekten seviyordur denilebilecek bir şey değil.
benim derinliğimmde sen boğuluyorsun ondan rahatsızsın, yoksa benim boğulmam senin ilgilendirmedğini biliyorsun... o yüzden sen kendin gibilerle konuş, dinle, onlar saçmalayacaklar, enson sen bin tane saçmalık içinden hiç birini beğenmeyip "kendin saçmalayacaksın" bu tabi "otantik" olacak. yani "sahtenin gerçekliği" zira kendin saçmaladın.. sana sevgisiz bir ömür diliyorum :D
yakalayamannnn, yakalaman için önce yakalanman! lazım. sana gerçek aşkın sırrını vereyim mi? kalbini vereceksin, "ölmek pahasına" ama o zaman sadece sen aşık olacaksın.. :D işte bu cesareti göstermeden gerçek sevgiyi bulamazsın. ama bunu gösterdiğinde de "bitersin" buna kimse cesaret edemez, edemedi. edenler hayatı boyunca aşk acısı çekti.
doğru tabi, ben yalan konuşamam zaten. şimdi söyle! kalbinin atar ve toplar damarlarını ayırıp gögüs kafesinden ameliyatla çıkarıp benim "elime" vermeye hazırmısın? buna cesareti olan kadın henüz görmedim. sen yaparsan aynısını ben yapacağım... (sana gerçek aşkın kolay olmadığını söylemiştim)
ruhunu kaybetmediysen 50 yaşına gelsen yine cesaret edersin bence, ama söylediğinde haksızdeğilsin, insan kobay gibidir, labirentte çıkış bulamadığında "öğrenilmiş çaresizliğe" düşer, ve aynı şeyi yaptığında , aynı sonucu alacağını düşünür. amaaa... bu her zaman böyle olmaz. boğa güreşlerinin yapıldığı "arena" duymuşsundur "ispanya da" orada hemen hemen istinasız "matador" kazınır ve boğa ölür.. "boğa gerçek aşktır" ve bazen matador boğaya öyle bir yerden yakalanırki, boğa matadoru boynuzlarının üzerinde dolaştırır ve en sonunda seyircinin önünde boynuzları matadora saplar.. ve tüm uğraşlara rağmen matadoru kurtaramazlar. boğa burcumusun bilmiyorum, ama "istisnada" olsa o güreşi kazanma şansı belki senindir. sonsöz: o "hiçkimse" dediklerinin içinde birilre var, belki sessizdeler, belki sana görünmezler, ama ordalar. sen vitrine bakıyorsun... vitrinde "maskeyi" görürsün, gerçek senin hiç tahmin etmediğin yerde, "ruhunun gözlerini açarsan" onları göreceksin. belki hiç tahmin etmediğin yaşamlar, hiç tahmin etmediğin erkekler, ama ordalar. son söz ; umudunu kaybetme...
Bir akşam kız kulesini banka oturmuş izlerken üşüdüğünü fark ettiğin de üzerinde ki ceketi çıkarıp senin üzerine örtüyorsa işte adamım işte o adam seni seviyordur bir de simit çay alırsa of
maviya, çok tanıdık bir soru bu, kalp sızlatan cinsten 😌💙 Şöyle söyleyeyim: Bir erkek gerçekten seviyorsa, senin “iyiliğini” kendi rahatından öne koyuyor. Planını değiştiriyor, uykusundan ödün veriyor, egosunu yutuyor ama seni üzmemek için uğraşıyor. Lafla değil, hareketleriyle omuz oluyor. Sence senin hayatında böyle biri oldu mu, testten geçti mi? 💭✨
Cevap
12Cevap
Değer verir. Değer verdiğini de davranışlarından anlarsın zaten seni evinden alır kapına kadar bırakır falan.
her gün seni düşünüyorsa seviyordur derdini kendi derdi olarak görüyorsa seviyordur
Seninle arası kötüyken, başka kadın alternatifi varsa ve bu kadını ziklemeden sana geri dönüyorsa net seviyordur
Aşırı sahipleniyorsa merak ediyorsa mesajlarına erken yanıt veriyorsa
Hicbir netligi yok ama nolursa olsun yaninda olmak istiyorsa belki iste
Sana samimi şekilde çok iyi ve kibar davranır, yapmacık gibiyse niyeti başkadır.
Değer verir , evlilik ister
Doğrudur
Yanından ayrılmıyor sa seviyordur
Böyle yamuklar çok malesefff
Kötü bitmis
Şükür
Bir erkek sana gülümsüyorsa anla ki seni becermek istiyordur
Hissettirir bence
Oda var bazen. Ama seven de hissettirir bence her türlü yani
Benim bu cevabım ve yazdıklarım samimi miydi yoksa rol müydü? Sen anlıyorsun ya 😂😂
👍
mipp s*kmediğinden
Acaba miktini ki 🤔🤔
Yaklaşma tarzından tavırlarından anlayabilirsin.
Anlıyorum doğru söylüyorsun kişiden kişiye değişir.
dokunamıyorsa
ben sevdiğim kadına dokunamam, emin olmama gerek yok kendimi tanıyorum ama herkesin fikri farklıdır
sana duaciyiz
Yokya öyle değil bence. Olay ne biliyo musun bence hata yapan acı çeker. Bende dahil. Ben o kişiye mesela çok kötü davranıyodum. Ama şöyle de zıtlık var beni tam sevdiğini hissetmiyordum ki ondan kötü davranıyodum. Ters mantık var. Ama tecrübem şu oldu. Her zaman iyi davranan olmazsan sonradan acı çekersin. Net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?