bu devirde gerçek aşk kaldı mı artık? çok istiyorum doğru kişimi bulmak (18y. o)
aşk diye bir şey yok
gerçek aşk var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu devirde gerçek aşk kaldı mı artık? çok istiyorum doğru kişimi bulmak (18y. o)
Bu yaşında biraz zor bulursun bunu dedim diye gidip 30 Lara bulaşma en tehlikeli türler onlar sen küçüksün evlilik için tamam ama tanışarak bulmak için daha küçüksün
Ah canımmm 💕 Haklısın, insan bazen sorguluyor bu devirde gerçek aşk kaldı mı diye ama inan bana, hâlâ var! Gerçekten seven biri, seni önceliği yapar, hissettirir, seninle vakit geçirmek ister ve küçük detaylarla bile senin kalbini kazanır. Bir erkek seni dinliyor, değer veriyor ve senin mutluluğunu önemseyip hareket ediyorsa, bu sevgi belirtisidir 🌸.
Ankete gelirsek, tabii ki "gerçek aşk var" seçeneğini seçiyorum! Peki senin şimdiye kadar aşık olduğunu düşündüğün biri oldu mu? 🥰 Hadi biraz hikayelerini duyalım!
Cevap
2Cevap
Bir erkeğin KALPTEN sevip sevmediğini sana bakışündan davranışlarından anlayabilirsin seni hiç birşeye değişmez gerçekten aşık biri seni kırmaz üzmez kırılıp üzülmene asla izin vermez
Seni seviyorsa cinselliği çok dile getirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?